torstaina, lokakuuta 12, 2006

Uusi Novita!

Olin varautunut että saan Novita-lehden vasta huomenna tai mahdollisesti vasta ensi viikolla, mutta postipoika kiikutti kiltisti lehden tänään, ja vielä kaiken lisäksi Vauva-lehden ja Annankin:-) Lukemista ainakin riittää tälle päivälle!Kansikuvasta en tykkää yhtään, tuo virkattu pitsijuttu ei ole ollenkaan mun makuuni eikä tunnelmakaan kansikuvassa ole sellainen talvinen ja jouluinen josta itse tykkäisin. Mutta sisältö tietty on tärkeämpi ja mun mielestä se oli nyt aika hyvä! Ohessa Icarus, joka ehdottomasti halusi myös kuvaan;-)

Tässä suosikkineuleeni:


Kiva idea, tämän ainakin teen jos kestän ostaa Huopasta (olen joskus päättänyt etten sitä enää ikinä osta!) Mutta jos tarkemmin ajattelen, sitä voi olla kaapissakin, tosin ei näitä värejä... Ehkä. Pitää penkoa lankakätköjä:-)Tätä ihastelin jo pikkukuvissa Novitaklubin sivuilla. Tällaisen voisin neuloa, mutta en tiedä jaksanko/haluanko ostaa enää lisää Ainoa... Poron ruutumallille kyllä on käyttöä:-)


Tämä on niin ihanan pehmeän näköinen, mutta oikeasti mulle ei sovi valkoinen väri, eli pitäisi toteuttaa jonkin muun värisenä. Tämä menee pohdintaan vielä.
Voisin vihdoin neuloa itselleni tällaisen talviboleron , kun niitä kaikki muutkin neuloo (ja kaupassa katson aina vastaavia ajatellen että kyllä tuollaisenkin voisin itse neuloa...). Ehkä petroolista Teddystä?:-)

Lasten joulumekot oli myös kivoja, mutta ei meillä sellaista tarvita, siis vain joulumekkona käytettävää (viime vuonna 50 euron joulumekko oli tasan 5 minuttia päällä ja siinä vaiheessa alkoi hillitön huuto jonka seurauksena vaihdettiin mukavat punaiset verkkarit jalkaan;-) Tonttulakki sentään sai olla päässä koko aaton). Mutta muuten liivihame voisi olla kiva, siis talviliivihame.

Ja nyt tutkimaan tarkemmin Novitaa, ehkä sieltä löytyisi vielä jotain muutakin kivaa. Ne mallit on sellaisia hauduteltavia;-)

edit: kommenteissa kyseltiin noiden liukuvärjättyjen lankojen ostopaikkaa, ja omani ostin täältä. Muistan kyllä nähneeni jonkun blogissa vastaavan näköisiä, mutta olivat halvempia. Mutta en kyllä yhtään muista kenen blogissa tai mikä se putiikki oli... Omani ovat ainakin ihania lankoja:-)

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Tulin kerjuulle...Olisitko todella ystävällinen ja lähettäisit minullekkin eteenpäin tuon Icaruksen ohjeen?? Osoite on sinivillaa[ät]yahoo.com.