tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Koolausta pyryiltana

Lumi tuiskuaa ulkona ja tuuli ulvoo nurkissa. Mikäpäs onkaan siis mukavampaa tällaisena lumipyryisenä iltana kuin koolailla lankoja:-) Kaivoin jokin aika sitten ostamani valkoiset 7 veljekset esille ja lisäksi vielä yhden vaaleanharmaan jämäkerän samaa lankaa. Viime viikolla ostin satsin koolaideja enkä malttanut enää kauempaa odotella vaan muutin jauheet liemiksi ja eikun värjäämään;-)


Vasemmalta: Grape, Actic green apple, Tropical punch, Berry blue.

Tässä lähinnä itselleni muistiksi millaisia liemiä mistäkin tulee. Ja muillekin ehkä jotain kiinnostavaa: ainakin viimeksi kun tilasin, ei tuota Arctic green apple-väriä ollut ja nyt sitten sitä tilasin kokeiltavaksi. On aika makea väri, sellainen joka sopii vaikka karkkiraidaksi Strawberryn kanssa. Grape tuntui ensin pettymykseltä, mutta laimennettuna siitä tuli kiva lila, ja Tropical punchin kanssa aika kivan lämmin jouluinen väri. Tuossa sitä on noissa kahdessa vyyhdissä alla olevassa kuvassa alimpana:


Noista tummista voisi tehdä vaikka itselleen joulusukan tapaiset. Ja laimennettu (loppuliemi) Tropical Punchia teki tosi ällön pinkin (siis tuossa kuvassa ylinnä oleva vyyhti). Kuvaan huomenna päivänvalossa noita jos tulisi parempia kuvia.

Mutta tämä oli ihan kiva yllätys:Kokeilin vaaleanharmaaseen 7 veikkaan toiseen päähän Lemon-Limeä ja toiseen Berry Blueta ja lopputulos on ihan kiva, harmitti ihan ettei noita pusseja ollut enempää... Vihreästä tuli kiva sammalenvihreä ja sinisestä taas aika lähelle petroolinsininen. Hyvät yhdessä ja niin että harmaatakin näkyy osittain!

Pari vyyhtiä menee uudelleenvärjäykseen, ei tullut sellaista kuin halusin. Mutta kivaa tämä värjäyksen opettelu on:-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniin väriä lankoja olet värjäillyt. Minä tykkäsin tuosta tummanpunaisesta, missä oli violettia mukana, tosi paljon.

Villahousutkin näyttää olevan kivalla mallilla.

ihanasonja kirjoitti...

Hyvät syksyn värit tuli tuohon harmaaseen lankaan, todella kauniit!