perjantaina, lokakuuta 13, 2006

En keksi otsikkoa, en keksi, en keksi...

Tulihan se Icaruksen väri sieltä viimeinkin! Meni siihen kyllä koko eilinen neulominen, en siis muuta ehtinyt neuloa. Mutta sävy vaihtui ihanan hitaasti ja näyttää ainakin mun silmissäni ihanalta:-)Valokuva vähän vääristää sävyjä vaikka luonnonvaloa hyödynsinkin, mutta jotain tästä näkee värien muutoksista:-) Kerroinhan jo miten ihana tätä on neuloa? (vaikken todellisuudessa uutta huivia edes tarvitsisi...)
Mutta mikäs se tämä on? No, Lopi-neuleeni siinä pitää huilitaukoa pöydällä. Siitä on tulossa joululahjaneule miehelleni (joka toivottavasti ei lue blogiani...). Olen ihan tuntenut huonoa omaatuntoa kun en ole hänelle aikoihin mitään neulonut, vaikka ihan selviä toivomuksiakin on tullut. Toivottavasti tästä tulee mieluinen!

Malli on omasta päästä, mutta aika simppeli malli, eli tuollaista korinpohjaruudukkoa, 5 silmukkaa leveää, vuorotellen sileää oikeaa ja ainaoikein-neulosta. Tein aikoinaan vauvan peittoon samanlaista ja muistan miten hän silloin mainitsi että tuo kuvio voisi sopia hänen neuleeseensa. Ja koska mies kaipaili ulkoiluneuletta (ei siis haittaa vaikka olisi karheaa), Lett-Lopi sopi tähän hyvin! Tykkään kyllä itsekin langasta kovasti ja olisihan tuosta ollut ihana neuloa itsellekin jotain, mutta menköön nyt tämä kerran;-)

Mukavaa perjantaita ja 13.päivää kaikille! Se on yleensä ollut mulla tosi kiva päivä ja ainakin nyt on alkanut kivasti, mm. sain Novitalta lahjalangat neuleohjeesta ja Satu lähetteli minulle Mondoa, jotta saan huivini tarpeeksi pitkäksi:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan kauniit sävyt tuossa neuleessa.Pääsis tuosta sukkaprojektista irti,niin sais ottaa puikoille jotain uutta ja innostavaa.Hyvää ja levollista viikonloppua Sinulle.