lauantaina, lokakuuta 21, 2006

Huovutusta epäonnistunein tuloksin

Päivitin tänään sivupalkkia ja lisäsin sinne suorat linkit ohjesivuilleni jokaisesta ohjeesta. Tässä pääsivu:-)

Kokeilin myös taas pitkästä aikaa vapaalankahuovutusta, tosin hieman epäonnistunein tuloksin, eli en halua valmista tuotosta esitellä. Siitä on niin pitkä aika kun olen tuota huovutuksen lajia tehnyt, että oli unohtunut pari juttua... Mutta nämä kuvat ennen pesukoneeseen laittoa on niin nättejä että ne on pakko esitellä teillekin;-)


Huivin toinen pää.


Tästä olisi voinut tulla ihana huivi... *huokaus* Mutta: idea hyvä, toteutus vielä vaan takkuaa:-)

Se mikä meni pieleen, oli se etten laittanut poikittaisia lankoja ollenkaan sitomaan lankoja. Toisella kerralla se pitää muistaa:-) Varmaan vielä tänä viikonoppuna huovuttelen lisää, jos saisin jotain valmista näytettävääkin aikaan. Tuo vapaalankahuovutus on niin kivan nopeaa, kun sen vain onnistumaan, saa nopeasti monta huivia!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas jännän mutta hienon näköinen työ=)
Eipä tuo meidänkää lumi varmaan kovin kauan maassa ole...aika märän tuntusta, mutta hiukan mieltä piristi kun huomasin maan värjäytyvän valkoiseksi...ja kyllä tekin siel pohjoisessa varmaan osanne vielä saatte...älä hätäile=)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat oli tosi kauniit. Mutta tosiaan poikittaiset langat on oltava. Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan mitä uudet huovutukset tuovat tullessaan.

On tosiaan nopeaa ja kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

näyttää siis todellakin kauniilta tuossa vaiheessa! tekisi mieli kokeilla saman näköistä mutta jos se ei kerta onnistunut... olisi ollut kiva nähdä se epäonnistunut lopputulos niin voisi kokea sen "mitä opimme tästä" fiiliksen näin kuvien välityksellä =D
itse en ole koskaan vapaalankahuovuttanut.voisi jotkut joululahjat ehkä tuolla tavalla tehdä

Pia Tuononen kirjoitti...

Harmi juttu, olisin tietty voinut näyttää epäonnistuneenkin huivin, mutta suutuspäissäni heitin sen saman tien roskiin;-(

Mutta huonoa oli se että keskiosassa langat ei pysyneet koossa koska siinä oli vain pitkittäisiä lankoja => siis poikittaisia pitää olla. Ja päät huovuttui toisaalta liikaa koska laitoin huivin uudelleen koneeseen kun yritin saada keskiosaa pysymään koossa lisäämällä vain pitkittäisiä lankoja siihen osuuteen (eli halusin siihen sellaista pitkittäistä fiilistä, siksi en halunnut laittaa poikittaisia lankoja..)
Jatkossa lupaan kuvata epäonnistuneetkin tuotokset, niitä varmaan kyllä tulee tässä oppiessa;-)