keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Sokoksen 3+1

Sokoksessa sitten Langaton Lokakuuni loppui ainakin kunnolla;-) Eli ei kai voi sanoa että olisin siinä edes hengessä enää mukana... Lankoja on vaan niin kiva ostaa!! Mutta tsemppiä muille (itse en tainnut niin kovin vakavasti siihen edes lähteäkään...)

Tässä ostokseni hauskassa Sokoksella jaetussa ämpärissä - 2 kerää ihanan syksyisen väristä Mondoa, yksi Rustika ja pari Heleniä sukkien raidoiksi:Lisäksi postissa saapui 400g ihanan vanhaa Nalle-lankaa (Huudosta huudettu), vyötteistä näki että ne oli jo ihanan historiallisia:-) Ja miten kaunis väri, sellainen punertavan ruskea mitä ei enää saa ainakaan Nallen väreissä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas herkullisen näköisiä lankoja! Täytyypä tehdä visiitti Sokokselle. Kaukonäköisesti en edes ilmoittautunut Langattomaan lokakuuhun.

neja kirjoitti...

Laitoin sulle mailia toissa päivänä JYV liittyen. Tulikohan maili sinulle perille asti kun sähköpostin kanssa oli vähän ongelmia.

Pia Tuononen kirjoitti...

neja: laitoin meiliä sulle juuri:-)

KirsiJ kirjoitti...

Hei!
Tampereen Sokoksessa ei ainakaan ole lankaosastoa (on joskus ollut), vaikka yritin maanantaina tavata opastaulua. Ehkä se on niin huomaamaton, etten löytänyt. Seuraavalla kerralla katson tarkemmin. Tarkoititko City-Sokosta?

Pia Tuononen kirjoitti...

kirsi: Ei meidänkään Sokoksessa ole ollut eikä ole lankaosastoa (tyhmä juttu!), mutta kodintarvikeosastolla oli pari laatikkoa lankoja ihan vain erikseen (eli siellä missä on liinavaatteet, kynttilät, pöytäliinat ja sellaiset).