tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Ongelmia ohjeen julkaisemisessa

Haluaisin julkaista Lumimarjahuivini ohjeen täällä blogissani, mutta miten ihmeessä se onnistuu kun ruutukaavio on aika suuri?? Osaisiko joku neuvoa?
PDF-tiedostona olisi kätevä mutta kun en osaa sellaista nettiin laittaa, tai ehkä osaisin jos joku osaisi neuvoa... Siis miten parhaiten saisin ohjeen muillekin käytettäväksi?

6 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Siirrät vain pdf-tiedoston esim. kotisivutilaasi ja teet sitten siitä linkin blogiisi. Jos sinulla ei vielä ole koneellasi ohjelmaa, jolla voit tehdä pdf-tiedostoja, niin hyvä ilmainen ohjelma on CutePDF Writer http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp

Pia Tuononen kirjoitti...

Niin, mutta kun mulla ei ole omaa kotisivutilaa muuta kuin tämä blogi...

Anonyymi kirjoitti...

Voisithan tarjota ohjetta Ullaan?

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Etkö voi laittaa sitä pdf-tiedostoa tuonne samaan paikkaan missä sinulla on nuo sivupalkissa olevat neuleohjeesi eli tripodiin vai onko se jo täynnä? Jos teillä on laajakaistayhteys, niin yleensä niihin sisältyy aina kotisivutila. Ainakin MTV 3 tarjoaa ilmaista kotisivutilaa http://www.mtv3.fi/liittyma/ ilmaisen nettiliittymänsä mukana. Monet käyttävät tuosta tuon pelkän kotisivutilan.

Pia Tuononen kirjoitti...

Mun olikin tarkoitus ensin laittaa ohje tuonne Tripodiin, mutta en vaan millään saanut niin isoa kuvaa liitettyä niin että se näkyisi kunnolla. Varmaan se on mahdollista, mutta minä vaan en osaa;-)
Pitää tutkia tuota maikkarin tarjontaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat tuon ohjeen näkysälle, tahtoisin tehdän sen. On nimittäin kaunis!