keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

KirjalöytöjäTällainen satsi luettavaa löytyi kirjaston poistomyynnistä, ja kaiken lisäksi yhteensä vain 5,40 euroa:-)

Sydämenlämmittäjä-kirja oli aikamoinen löytö johon olen tosi tyytyväinen!! Ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko vai en;-) Ja tuo pikkuneulekirjakin oli sittenkin erilainen kuin se minkä löysin vähän aikaa sitten kirpparilta. Minusta on tuntunut että noita samanlaisia kirjoja pyörii, kannet vain on erilaiset mutta sisältö sama. Mutta tämä oli sittenkin ihan erilainen kuin se ostamani. En ollut varma, mutta ostin kirjan kuitenkin kun ei se hinta (1,50 e) niin paha ollut. Kotona sitten tarkistin ja eri kirjoja ovat:-)

Tuo vanha Vogue Knitting oli ihan ihme juttu: miten kirjastoon on tullut tuollainenkin lehti - ja ennen kaikkea miksei tule enää?? Tuo lehti on vuodelta 98/99 ja silti neuleet on yllättävän ajankohtaisen näköisiä. Siis ei nyt tietty ihan, mutta jos vertaa vaikka yhtä vanhoja SK:ta, niin ero on huima! Burdan vauvaneulelehtikin on ihana, siinä on paljon aivan ihania aranneuleita, muun muassa!

Ihanaa, ulkona sataa, minulla on kasa ihanaa neuleluettavaa, napero on päiväunilla ja herkuttelen ihanalla omenapiirakalla, mukavaa, ettenkö sanoisi:-)

Ei kommentteja: