tiistaina, lokakuuta 03, 2006

En tee ponchoa...

...vaan puseron!! Tappelin tarpeeksi kauan ponchon tekeleen kanssa ja mistään versioista ei vaan tullut hyvää, sellaista jota olisin halunnut. Se alkuperäinen ei sittenkään ollut malliltaankaan sellainen kuin halusin , eli halusin sellaisen jossa olisi paksu poolokaulus. Siinä vaiheessa tuli eka purkaminen!

Sitten aloin tehdä kaulasta alaspäin ponchoa, vähän tämän ohjeen mukaan, paitsi etten halunnut tehdä alhaalta ylös vaan ylhäältä alas jotta voisin lopettaa sitten kun korkeus olisi sopiva. Tämä ohje olisi ollut tosi kiva mutten halunnut huppua, enkä jaksanut alkaa soveltaa sitä pois.


Neuloin omasta mielestäsi ihan onnistuen niin kauan että olin jo olkapäillä asti kunnes huomasin (olin sovittanut monta kertaa, mutta silti en huomannut) että poncho ei ole tarpeeksi leveä. Kun nosti käsiä ylös, kauluksen ympärille tuli inhottavat poimut:-( Olisi pitänyt lisätä silmukoita enemmän / kerros. Ei kun purkuun!

Ärsyttävää! Olisin halunnut tehdä ponchon, mutten nyt jaksa alkaa suunnitella enempää. Kohta on ulkoiluponchokelitkin ohitse, niin että ehkä mieluummin sitten teenkin neulepuseron noista Ainoista:-) Mutta vähän aikaa ne saavat levätä kerinä ja keskityn sukanneulontaan...

Ei kommentteja: