torstaina, lokakuuta 05, 2006

Unisukat ja puikkokotelo

Taas tuli yhdet sukat valmiiksi (vaikken edes ole osallistunut Socktoberfestiin)!
Unisukat
Malli: oma
Lanka: Smart
Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot
Muuta: Nämä oli kivat ja nopeat tehdä. Smart tuntui ensin 7 veikkaan tottuneelle hieman karhealta, mutta siihen tottui pian:-) Pienet väripisteet piristi muuten aika peruspunaista lankaa.

Muistin myös näitä sukkia kuvatessani, etten ole vieläkään esitellyt SNY:ltä saamaani puikkokoteloa puikoilla täydennettynä! Laitoin lähes heti lahjan saatuani kaikki vapaat puikkoni uuteen koteloon ja ne mahtuivat ja sopivat siihenoikein hyvin :-) Täyteen kotelo ei kyllä suinkaan tullut, eli alkoi ihan tuntua että tarvitsen lisää puikkoja... Mutta syy vapaiden puikkojen vähäisyyteen on mahdollisesti keskeneräisten töiden runsaudessa;-)Huom. napero on hyvin kiinnostunut myös puikoista (lankojen lisäksi) ;-)

Pitkästä aikaa luetteloin myös puikkoni, kun ei ikinä tiedä mitä omistaa ja mitä ei. Ja sama ilmiö on ollut selvästi ennenkin, sen huomaa kun listaa 2 kpl samanpituista ja samanpaksuista pyöröpuikkoa... Sitä on aina ostanut uuden kun ei ole löytänyt vanhaa:-)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Smart on muuten normaalisti kovin pehmoista, mutta tosiaan nuo pisteelliset värit ovat ihmeellisen karheaa. Liekohän niissä jokin pintakäsittely, joka pehmenisi pesussa?

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen puikkopidike olisikin kätevä. Olenkin varmaan nähnyt noita aiemmin, mutten ole kokenut sellaista tarpeelliseksi. Pitääpä ruveta katselemaan ohjetta jostain.