tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Uutta Novitaa odotellessa

Neulontapainotteista viikonloppua on nyt seurannut rauhallisempi päivä ja olen vain vähän haudutellut uusia ideoita mielessäni. Yksi sukka on vielä tekeillä joululahjatilaukseen (Pielisen puolukkasukan malli) ja sen jälkeen on vielä yksi tilaus jonka jälkeen voin keskittyä omiin joululahjoihin. Aion nimittäin nyt tehdä kaikki ajoissa, jotta voin rauhassa nauttia joulunalusajasta ilman viime hetken stressaavaa neulontaa!

Kiva idea muuten löytyi eräästä lehtimainoksesta (eikä ollut sukkamainos...), kivat sukat, eikö vaan?Nättiä kirjoneuletta ja kivat nuo pampulat sukan suussa. Voisi vaikka itse tuosta kehitellä mallin, ainakin jotain tuon tyyppistä varmaan syntyisi ilman ohjetta:-)

Olen kovasti jo odotellut uutta Novita-lehteä, sehän pitäisi ilmestyä tällä viikolla. Yleensä se kuitenkin tulee mulle vasta perjantaina sillä ilmestymisviikolla. Eli ei vielä vähään aikaan... Novitaklubin sivuilla oli kuitenkin jo esimakua malleista ja pieniä kuvia yritin katsella ja löytyi sieltä muutama tosi kivan näköinen (paljon paremmalta vaikuttaa kuin syksyn lehti).

Tuossa allaolevassa kuvassa minun suosikkini:
Lisäksi huomenna pitää mennä tarkistamaan mitä Anttilan keskusvaraston tyhjennysmyynnissä on, siis lankoja... Yleensä silloin on ollut myynnissä jotain kummia Novitan lankoja. Toki niitä on nyt jo Anttilassa (en muista kyllä nimiä), mutta jos vaikka jotain muutakin lankaa olisi alessa. Siis huomiseen!:-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kivan näköisiä neuleita Novitalta tulossa ja edelliset kivatkin ovat vielä tekemättä. No, onneksi on varaa, mistä valita.

Susanna kirjoitti...

Mä kans tihrustin Novitan malleja, ja kivalta näytti. Kokonaisuutena lehti vaikutti pitkästä aikaa siltä että yritystä on ainakin ollut, kaikki ei ollut enää sitä samaa vanhan kertausta kuin ennen.

Taija kirjoitti...

Maailma on erilainen neulojan silmin :) Mäkin bongasin jonkun tv-sarjan mainoksesta vain naisen villatakin, mitään muuta en spotista muista...

Kerrothan lanka löydöistäsi, mulla on langaton lokakuu, mutta kyllä niitä lankoja kuolata saa :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuo Pielisen puolukkasukat olis munkin saatava.

eräs Pielisen rantamaisemilla asuva