maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Äitienpäivälangat

Tässä äitienpäivälahjaksi saamani langat oikein lähikuvassa! Ne ovat siis ihanan pehmeää Hjertegarnin Ribboota, joka on soijaa+bambua. Heti tuli mieleen että voisin neuloa noista jotain suloista pikku naperoiselleni, mutta tietty itellekin voisi jotain harkita. Ei nyt vaan tule mitään ideoita, mihin 250 g riittäisi (toki lankaa saa paikallisesta lankakaupasta lisää, mutta se on aika kallista...) Siihen saakka kun keksin jotain neulottavaa, hypistelen lankakeriä ihastuksissani - miten lanka voikin olla noin pehmeää!:-)

En ole vielä saanut Bean-nallea aloitusta pidemmälle, mutta ajattelin kyllä että sen voisi ainakin tehdä pyörönä. Kiitos kuitenkin kaikille ohjeen suhteen auttaneille!! Ehkä lähiaikoina täällä on nähtävillä jonkinnäköinen Bean-nalle;-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Tuollainen nalle olisi hauska! Toivottavasti ohje selkiytyy neuloessa.

Pikkumyy kirjoitti...

Ihanaa lankaa! *kade*

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa bambulankaa!! Tuo oli kans vaihtoehtona tuolle Rowanin bambulle, mutta päädyin sitten tuohon Rowaniin..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa lankaa! Hemmottele toki itseäsi sillä. Voisitko kuvitella pitäväsi minipituista paitaa? Nehän on nyt muodissa. Siis esim. viimeisimmän Modan kannessa ja vaikka lyhythihaisena. Varmasti tuo lankamäärä riittää.

Minna

Pia Tuononen kirjoitti...

Hyvä idea tuo Modan kannen neule, pitääpä harkita:-)

satumh kirjoitti...

ooh, mr. beanin teddy! :)

Pia Tuononen kirjoitti...

satu h: joo beanin teddy:-) Olen sitä niin kauan katsellut ko. ohjelmassa että nyt kyllä on oma teddy saatava;-) Kaulakin on kuulemma ohjeen mukainen sellainen että nallen voi hypnotisoida uneen;-)