keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Samos-palmikkoneule valmis!

Tämän puseron neulominen alkoi jossain vaiheessa tökkiä pahasti (eikä vähiten tämän kommelluksen takia), mutta sainpas sen sittenkin valmiiksi - ja hei, siitähän tulikin ihan kiva:-)


Jonkinlaista kotipuseroa tästä ajattelin, mutta voihan tätä muuallakin pitää:-) Lämmin tämä kyllä on, niin että talvellakin tätä voi varmaan käyttää, vaikka puuvillaa onkin.


Langan riittävyys tuotti taas lisäjännitystä, kun punnitsin puseron valmiina, sen paino on 594 g, ja kun minulla oli 600 g lankaa, tiedätte mitä viimeisten kerrosten neulominen oli;-) Mutta lanka riitti eikä jäänyt pahemmin lankanöttösiäkään jäljelle!!

Samos-palmikkoneule
Malli: oma
Lanka: Novita Samos, violetti 600 g
Puikot: 5 mm bambut


Nyt keskeneräisten pino on niin uhkaavasti vähentynyt että olen ihan vakavissani suunnitellut käyväni ikuisuusprojektini kimppuun... Jospa sen tekisi vaikka valmiiksi tänä vuonna;-) Mutta saapas nähdä!!


10 kommenttia:

Agua kirjoitti...

Ihanan muhkeat palmikot! Nätti paita.

akka kirjoitti...

Oi minkä näköinen paita :)

Anonyymi kirjoitti...

Sinun neulontanopeutesi on oltava sama kuin valonnopeus. Olet todella taitava.

Lankavuori kirjoitti...

Onpas hienoja palmikoita!

Kaarina_tku kirjoitti...

Kyllä on kaunis palmikkoneule.
Minulta voi tilata niitä kaarina(dot)tku(at)gmail(dot)com

pohjis kirjoitti...

Ääh... Mä en keksi mitään omaperästä sanottavaa, joten sanon vaan että tuo pusero on ihana! :)

Johanna kirjoitti...

Onpa kiva!

jantta kirjoitti...

Tosi, tosi kaunis pusero.

isrik kirjoitti...

Olen karttanut Samosta, kun jotenkin kerällä se ei ole viehättänyt. Puserosi huutelee minua ostelemaan Samosta itsellenikin. Eli Mukavalta näyttää.

seijap kirjoitti...

Tuostakin neuleesta tuli kaunis.

Kyselit joskus sitä tupsuntekolaitetta ja mistä sitä saa ostaa. Sen suomenkielinen nimi on tosiaan tupsuntekolaite. Tänään katselin Wetterhoffin myymälässä niitä. Valmistaja Prym ja englannin kielinen nimi tuolla Prymin vekottimella oli Pompon-maker. Myyjä sanoi, että kyllä niitä pitäisi löytyä hyvin varustetuista lankakaupoista.