keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Vielä yksi...

Kukaan ei varmaan halua nähdä enää yhtään lasten pipoa tässä blogissa... :-) Mutta niitä minä nyt vielä teen, niin kauan kunnes myyjäiset on käyty ja pipot toivottavasti silloin myyty siellä!

Tässä uusin Bluebell, aika erikoisesti raidoitettuna. Eli minulla oli vielä vanhaa Tennesseen pinkkiä väriä ja olin ostanut myös uutta. Vanhaa ei ollut tarpeeksi enää yhteen pipoon, niin ajattelin kokeilla raidoittaen ja tuli aika kiva! Pinta on vähän kuin oliko se nyt joku Sirdarin Duet tai vastaava lanka jossa on lähekkäiset sävyt samassa langassa.

Ja voi että tykkään tuosta pipon vihreästä yläosasta, vaikka itse sanonkin. Se vaan on niin suojuslehtimäinen:-) Huomatkaa miten hienosti malli esittele pipoa;-)


Tässä lähikuva raidoituksesta. Kavennukset näkyy tässä myös, olen välillä (siis tässä pipossa) tehnyt ne niin että nostan 2 s neulomatta, neulon 1 oikein ja nostan neulomatta nostetut yli, sillä tavalla tulee tuo silmukkajono kavennusten kohdalta yhtenäinen. Lisäykset on tässä tehty niin että silmukka on neulottu etu + takareunasta.

7 kommenttia:

satumh kirjoitti...

Kivasti sopii tuo raidoitus. :)

Taija kirjoitti...

Söpö! Sulle on meiliä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis elävä pinta! Ja mallineitonenkin on ihan kuin ammattilainen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pipo, kiva väri.

Anonyymi kirjoitti...

Todella viehättävä pipo! Ja mallikin näyttää tosiaan osaavan asiansa! =)

uhoava gnu kirjoitti...

Hieno myssy taas!
Tuskinpa me ollaan pitkästyneitä katselemaan näitä - neuleethan ovat aina kiinnostavia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
ihana pipo,ihastuin tuohon malliin ja sitä nyt olen väkerrellyt, mutta yksi kysymys,kuinka teet nuo loppu kavennukset? Kun minulla ne ei ainakaan tuon ullan sivujen ohjeen mukaan ole kauheen nätit?! Mutta en kyllä saanut muutenkaan kaaviota toimimaan mutta onneks löysin vanhasta kirjasta tämän polvekeraidoituksen ohjeen:)
tosiaan noita kauniita loppu kavennuksia vielä pahkäilen...