torstaina, toukokuuta 31, 2007

Mörvelöitä ja värejä, värejä...

Eilen ei neulomukset sujuneet ollenkaan, en tiedä oliko syynä piilevä ukonilma joka saa olon kummalliseksi, vai mikä, mutta neulominen oli eilen jotenkin levotonta! Neuloin kahtakin juttua mutta molemmat osoittautui aidoiksi mörvelöiksi, joten purkuun meni molemmat:-(

Tässä eka: voiko olla kauheampi väriyhdistelmä? Vihreä ja valkoinen ehkä näyttää tuossa hyvältä ja olisikin näyttänyt jos olisin jatkanut sillä loppuun asti (lapsen pipo), mutta kun vihreä lanka oli niin tajuttoman hankalaa (=halkeilevaa) neuloa (etenkin nurjat, joita oli paljon) että oli pakko vaihtaa lankaa ja sitä myöten väriäkin. Lopulta alkoi näyttää niin pahalta että nykäisin puikon pois ja helpotti vähäsen;-)

Toinen mörvelö oli tällainen ruskea ja siitä kokeilin jotain ideaa Laukkuvaihtoon, mutta perfektionistin luonteeni nostaa päätään tuon Laukkuvaihdon laukun kanssa, enkä millään pääse alkuun minkään mallin kanssa...

Purkuun meni siis tuokin tekele - mutta olipa kiva kokeilla uusia lankoja;-)

Mietin myös omia laukkutarpeitani, ja niiden myötä innostuin tutkailemaan vaatekaappini värejä tarkemmin. Yleensä vaateostoksilla ostan mitä sattuu, mutta nyt tiedän tarkalleen (toivottavasti ;-) )mitä väriä tarvitsen, kun lajittelin kesävaatteeni väreittäin! Eli niiden värimaailmat olikin ihan selkeät, en vain ollut sitä itse huomannut! Tuossa alla siis joitain näytteitä kesävaatteistani, siinä ei toki ole kaikki vaatteeni. Minun vaatteet ja langat täyttävät varmaan 80 % kotimme varastotilasta;-)

Teema 1: maanläheiset värit: ruskeat, vihertävät - pellavaa ja beigeä voisi vielä lisätä :


Teema 2: pastellit: etenkin vaaleansininen:

Noista voisi ehkä olla apua minun Laukkuvaihtoni laukun tekijälle, tosin noista olisi ehkä ollut apua jo aikaisemmin, enpä silloin älynnyt katsastaa vaatevarastoani tarkemmin. Mutta kuka minun laukkuni tekijä onkin, älä huolestu, mikä tahansa väri käy!!!! Haastanpa muutkin neulebloggaajat näyttämään kesävaatteiden värimaailmat, noistahan saa vaikka Project Spectrumiin kuvia:-)

Teija haastoi näyttämään tietsikan taustakuvan, ja tässä tämä minun:


Ei tästäkään ikonit oikein erotu, mutta ei niitä eri ohjelmia niin paljon tule käytettyä, nettiä ja kuvankäsittelyä lähinnä:-) Pisteet sille joka tunnistaa kuvan kasvin!


Ilmoittauduin vielä viime metreillä tännekin, kiva pikku vaihto tämäkin:-)

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ukkonenko se olikin?? Ihmettelin, miksi itsekin olin niin levoton neuloja, hyppelehdin työstä toiseen... :)

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin, että kuvan kasvi on ruohokanukka eli sianmarja. :)

Pia Tuononen kirjoitti...

Saaga: aivan oikein, ruohokanukkahan se on:-)

Lappis kirjoitti...

Heh, mulla on vain ehkä juuri tuon yläkuvan verran vaatteita ja nekin melkein kaikki mustia. Tosin eikös se musta ollut juuri kesäkuun väri...

satumh kirjoitti...

Minun vaatteiden värimaailma on aina sitä samaa kesät talvet... punainen-musta-denim. :) no, on mulla kyllä muunkin värisiä vaatteita, mutta noista se enemmistö kuitenkin koostuu. :)

mammaliini kirjoitti...

mullon suunnilleen kolme kesävaatetta. ei ole paljon esittelemistä :D