keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Valmistuneita

Pikku Reseda, koko 2 v (nimetty isomman versionsa mukaan, eli väri ja kuvio tuo jotenkin mieleeni reseda-kukan)
Malli: oma
Lanka: Novita Jasmin, vaaleanvihreä
Puikot: 4 mm
Muuta: takissa on sama mallineule kuin tässä omassa liivissäni , käytin jämälankoja (sitä on vieläkin jäljellä, riittoisa lanka!)


Tämän Bluebellin sain aikaan eilen kun kokeilin mallin virheettömyyttä.

Ärsyttää vaan niin kovasti se että Tennesseessä ei ole kunnon vihreää. Se vaaleanvihreä ei sovi esim näin tummaan siniseen, ainakaan minun mielestäni ja se maastovihreä ei ole lapselle mielestäni sopiva, kun taas se myrkynvihreä on kaamea... Miksei Novita voi tehdä lankoihinsa hieman laajempia värikarttoja??! Tuo vihreä sopi värinsä puolesta hyvin siniseen, mutta on liian paksua kun sitä piti laittaa 2-kertaisena kun sellaisenaan olisi taas ollut liian ohut. Pipossa se on ihan ok, mutta neulominen oli vähän hankalaa, onneksi sitä ei ollut montaa kerrosta eli tuokin ratkaisu oli ihan toimiva. Lanka on siis Mandarin Petitiä, ihana vihreä!!

Ja vielä: sinisävyistä Kool-Aidia on tulossa, kiitos Anne!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Garnstudion Muskat ja Schoeller und stahlin Palma (jälkimmäinen on tt:n lanka) molemmat ovat hyvin lähellä Tenneseen vahvuutta, samanlaisella kierteellä olevia merseroituja lankoja. Suosittelen, niissä on todella kauniit värikartat.

Arteeni kirjoitti...

Hieno myssy. Oletkin näköjään tehnyt kavennukset samalla tavalla kuin itse tein, mutta eritavalla kuin ohjeessa. Tulee symmetrisempi jälki ja itse tykkään tuosta hyvin esiin tulevasta ylivedosta =)

Pia Tuononen kirjoitti...

No niinpäs onkin kauniit värikartat, koskahan Novita pystyisi moiseen:-/ Palmaa kun katosin niin sitähän olen aikoinaan neulonutkin, näytti niin tutulta:-) Siis lankakauppaan...

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis tuo Reseda-takki! Olisi kiva saada siitä neuleohje! =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neuletakki!