tiistaina, toukokuuta 15, 2007

Alpakkavilliintyminen;-)

No, mikäs sille nyt tuli!!? Joo, ihan tuosta noin vain päätin villiintyä ja ostaa puserollisen verran Dropsin Alpacaa. Ei se kuitenkaan ihan heräteostos ollut, sillä siitä lähtien kun neuloin Alpacasta ihanan pehmeän huivin itselleni, olen tiennyt että haluan siitä langasta myös puseron. Netissä olen usein katsellut Alpacan värikarttaa ja nyt sitten olen näiden ihanien kerien onnellinen omistaja:-)

Puseron mallista ei ole vielä mitään tietoa, mutta nuo 11 kerää varmaan riittää vaikka mihin! Suunnitelmissa olisi itse kehitellä joku kiva malli:-)

Ja nämä ohjelehtiset oli ihan pakko noukkia kassiin, kun niitä ilmaiseksi lankakaupasta sai! Hävetti ihan kerätä niin paljon, mutta kun kaikki oli niin ihania... Eli nuo on noita Sandnesin, Gjestalin ym. ohjelehtisiä ilman niitä ohjeita. Mutta minä kun paljon kehittelen itse neuleita, nuo on ihania idean lähteitä upeine kuvineen!

5 kommenttia:

Pikkumyy kirjoitti...

Tulee varmaan ihanan pehmeä pusero. Mitenhän tuo alpakka käyttäytyy päällä, lerpahtaakohan pusero helposti? Riippuu tietty paidan mallistakin.

joko kirjoitti...

oi mikä kasa alpakkaa! se tosiaan on aivan ihana lanka.

Anonyymi kirjoitti...

kestääkä Dropsin Alpakka puserossa nuhjaantumatta? Tein esikolleni unisukat kaksinkertaisesta Dropsista, ja hetki vain ja sukat olivat nyypyiset, nuhjaantuneet... Eikä esikko sentään mikään poranterä ole pyöriessään sängyssään yöllä.

Pia Tuononen kirjoitti...

tuijam: Pitää etsiä kokemuksia olisiko noin että lanka nuhjaantuu... varmaan jotkut on neuloneet siitä puseron ja tietävät asian paremmin:-) Tännekin saa kertoa miten asia on!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Onpa ihanan väristä Alpakkaa! Tosi nättiä.