perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Ufoni

Ilmoittauduin mukaan Fufoilemaan, on nimittäin alkanut ärsyttää ainakin yksi keskeneräinen työ! Ja ehkä pari muutakin työtä alkaa uhkaavasti ufoutua ja nyt voisi nekin kertaheitolla tehdä pois alta:-)


Oma ufo-listani näyttää tältä:


-sienikirjoneuletakki, joka on jäänyt marinoitumaan syksyllä 2005


-pitsiliina ohuesta puuvillalangasta, aloitettu tammikuussa 2007 ja tehty suunnilleen 3 kerrosta pari kertaa kuussa (ja monimutkaisen mallinsa takia purettu lähinnä ne kaikki kerrokset kun aina jokin menee pieleen kun niin harvoin neuloo...)


- myös MrBeanin nalle on aloitettu mutta alkuinnostuksen jälkeen neule on päätynyt "jonnekin" marinoitumaan. Neule ei ole siis kauaa vielä odottanut, mutta pahoin pelkään että se uhkaa ufoutua... Haluaisin kuitenkin nallen valmiiksi!

Ei paljon ufoja, mutta kuitenkin ihan liikaa!

Tänään tuli postissa Kool-värejä (kiitos Taija sinisistä väreistä!) ja pääsen värjäilemään heti viikon kuluttua kun lähden äitini luokse. Myös JariMäeltä tuli paketti värejä (punasävyisiä). Sovittiin niin että kun äitini opasti minua noissa kasvivärjäyksissä (hän on paljon enemmän värjäillyt), niin minä lupasin puolestani opettaa hänet noihin kool-värjäyksen saloihin!


Ei kommentteja: