keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Raitasukkia nappien kera:-)

Vappureissulle tuli otettua mukaan myös Lana Grossan sukkalankaa, jonka ostin maaliskuussa Outilta. Ja näin kivat sukat siitä langasta tuli:
Raitasukat
Malli: perussukka kärjestä aloittaen + tiimalasikantapäällä
Lanka: Lana Grossan Meilenweit, 50g
Puikot: 3 mm
Muuta: Lankaa kului sopivasti 50 g eli voin kerästä tehdä vielä toiset, hieman lyhyemmällä varrella (varmuudeksi)! Sukat on ihanan tuntuiset jalassa ja lankaa oli kiva neuloa, ei liian ohutta minullekaan, kun en kovin ohuista sukkalangoista tykkää:-)

Ja väriensä puolesta nämä sukat osallistuvat myös Project Spectrumiin!
Tässä uusimpia nappejani nappivalikoimassani! Poimin ne itselleni talteen äitini runsaasta nappivalikoimasta, tein sieltä ihania löytöjä!! Suuria ruskeita nappeja oli montaakin mallia ja sen verran monta samanlaista että kyllä ne johonkin ihanaan (palmikko?)villatakkiin riittävät:-) Pikkunapitkin on tarpeellisia kun niillä voi ryhminä kivasti koristella neuleita. Nappikoristelujahan aika paljon käytetään neuleissa ja ne näyttää tosi hyviltä!

Mutta nappivalikoimani alkaa olla jo aika suuri... olisiko kenelläkään hyvää ideaa nappien varastointiin? Olisi nimittäin kiva säilyttää niitä lajiteltuina, mutten ole vielä löytänyt mitään sopivaa lokerikkoa sellaiseen. Vinkkejä siis saa kertoa jos jollain sellainen on:-) Minusta olisi niin ihana järjestää kaikki nappini väreittäin ja sitten ihailla niitä;-)

Kruunumyssystä on tullut kovasti positiivisia kommentteja, kiitos kaikille! Ohjeen voisin kirjoittaakin ylös ja lähettää Ullaan:-)

Mielityn blogista löytyi vihersilmämeemi, ja pitäähän noin hauskaan meemiin osallistua! Vihreäsilmäisten joukkoon siis kuulun minäkin:

Ja vielä sen verran vappukuulumisia, että ulkoneulontakausi on aloitettu! Eilen oli niin lämmintä että piti kokeilla miten ulkona neulominen sujuu - ja sujuihan se:-)


5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Niputa samanlaiset napit langalla yhteen, renkaaksi tai tangoksi. Sitten voit laittaa ne väreittäin yhteeen nippuun.

mammaliini kirjoitti...

ihananväriset sukat, määkin tykkäisin tuosta langasta!
ja kruunupipo on ihku, saisko siihen ohjeen kans?!?!

satumh kirjoitti...

sinäkin vihreäsilmä! meitähän on paljon! :) hehe, muillakin nappeja varastoivia äitejä. minäkin tänään kaivelin äitini nappivarastoja. :) ps. iiiihanan pirteät sukat! :)

Nimetön kirjoitti...

Hei, lanka käy mikä vaan saat ihan itse päättää ja laita mulle osoitteesi niin laitan pupun liikkeelle :)

Nimetön kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat!