maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Muutama pipo lisää

Napero sovittaa kruunupipoa.

Pipoja on taas valmistunut pari uutta lisää, uusin väritys on tuo keltainen + vihreä. Napero ei ollut tänään oikein yhteistyöhaluinen kuvauksissa, joten pipoista ei nyt ole hyvää kuvaa. Saumakin kääntyi eteen, joten tuo ei ole mikään mallikelpoinen kuva;-) Tein tuosta piposta vähän pienemmän pipon, eli yhteistyöhaluttomuus voi johtua siitä, että pipo on naperolle hieman liian pieni;-) Kokeilen eri kokoja, jotta Ullaankin saisi kirjoitettua monta kokoa!

Ohjeiden kanssa kyllä jotenkin kummasti aina tulee kiire: aikaa tuntuu olevan ja silti ohjeiden lähettäminen jää viime hetkeen. Ohjeita pitää aina hioa ja hioa, vaikka silti niihin usein jää virheitä! Mutta onneksi Novitankin ohjeissa on aina joku virhe tai puute:-)


Samoksen hiha tekeillä.

Mutta jotain muutakin kuvattavaa on: Samos-tekeleeni parvekkeella! Samoksen väri sopii kivasti yhteen lauantaina ostamani orvokkiruukun kera. Parvekkeella on jo aika lämmin, joten parvekeneulonnan olisi voinut jo aloittaa, mutta kevätflunssani kuitenkin estää oleilemasta siellä kuvausta enempää.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kyllä on suloisia pipoja ja värejä muuttelemalla se sopii sekä prinsessalle että prinssillekin :)Kiva idea!

Lape kirjoitti...

Kiitos kivasta palkinnosta, piristi flunssasta mieltäni :) Se oli vain postin säilössä viikonlopun yli, kun perjantaina kusti ei kerinnyt ennen iltavuoroon lähtöäni pistäytymään...