torstaina, syyskuuta 14, 2006

Syysponcho tekeillä


Tässä tekeillä oleva pochoni! Ohjeen otin viime syksyn Novita-lehdestä, sinä ko. poncho on neulottu+virkattu violetista Teddystä. Tämä lanka on siis sitä tämän syksyn petroolinväristä Teddyä. Tykkään väristä tosi paljon, ihan yllätyin kun en tiennyt tällaisesta sinisestä tykkääväni:-) Ja Teddyn neulominenkin on itse asiassa uusi juttu, olen kaihtanut sitä kun se on niin paksua, mutta tähän ponchoon se sopii hyvin!

Tähän mennessä olen käyttänyt yhden kerän, toinen on vielä jäljellä enkä varmaan sen isompaa tästä aio tehdäkään. Hapsuihin tietty menee lankaa aika paljon. Tein kauluksesta vähän lyhyemmän eli en halunnut mitään poolokaulusta siihen, kunhan vain vähän matkaa neuloin.

Kommenteissa oli kyselty onko huivivaihtohuivia kuulunut ja valitettavasti sitä ei ole näkynyt:-( Onneksi pelastavia enkeleitä on ilmoittautunut vetäjälle ja saan nyt sitten jossain vaiheessa huivin, todella ihanaa että tuollaisia avuliaita ihmisiä on olemassa:-)

Nyt blogini hiljenee vähäksi aikaa, palailen taas noin viikon kuluttua. SNY:lleni tiedoksi että voit ihan rauhassa lähetellä isompiakin paketteja silti ( :-) ), ne eivät silti joudu kadoksiin! Palailtuani kerron sitten mitä olen viikon aikana puuhaillut!

Neulomisiin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paketin seurantakoodin mukaan vaihtohuivisi on eilen saapunut toimipaikkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Katsotaan mitä tässä keksisi... ;)

T: Salainen Neuleystävä!