perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Eka kool puikoille!Eka vyyhti on nyt kunnolla kuivunut ja kerin sen pikapikaa jotta pääsin kokeilemaan miltä neulos näyttää. Ja ihan kivaltahan se näyttää! Voisin hyvin kuvitella itselleni sukat tuosta langasta, tai lapaset naperolle tai vaikka mitä!

.. vaikka mies epäilevästi ihmettelikin mitä ihmettä "tuollaisista väreistä" voi neuloa... Yritin selittää että nää on hei näitä tyttöjen värejä, mutta eihän ne miehet ymmärrä näitä juttuja;-)

Postipoika soitteli tänään ovikelloa ja ajattelin jo saavani sen huivipaketin vihdoin... Mutta mutta, vaikka petyinkin että huivia ei näy eikä kuulu, niin kiva yllätys tämäkin oli!Sain Novitalta kiitokseksi neuleohjeesta (extraideoihin) 2 kerää lankaa:


Oikein kiva juttu, ja tosi nopeaa toimintaa Novitalta! Laitoinkohan maanantaina ohjeen meilillä ja nyt jo langat minulla:-) Sain itse valita langat ja juuri ne tuli mitä halusinkin:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hattu oli vanhasta virkkaus ja neuletyöt lehdestä. Varmaan vuodelta 1965 tai jotain. Voin laittaa ohjeen sinulle sähköpostilla jos haluat kokeilla. Laita vaikka osoitteesi tuonne blogille niin lähetän sen sitten. Hatun tein Aino- langasta.