sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Viikonlopun kuulumisia

Tänä viikonloppuna en ollut käsityömessuilla, vaikka se kyllä käväisi mielessä... Olisihan sieltä voinut tehdä jotain hankintoja ja etsiä ideoita, mutta se tuntui liian vaivalloiselta, joten sen sijaan laiskottelin mökillä ja neuloin. Mukavaa - erittäin mukavaa - etenkin kun säät suosi ja vielä tähän aikaan vuodesta saattoi neuloa ulkona auringonpaisteessa!

Viikonloppu alkoi hyvin: sain kirjastosta käsiini Socks, socks, socks-kirjan! En ollut uskoa silmiäni että sellainen kirja voi olla kirjastossa, ihan noin vain saatavilla! Selailin sitä ihastuneena koko viikonlopun ja ehdin jopa neuloakin sieltä nämä pikku töppöset:


Näissä oli niin kiva malli että halusin kokeilla miten ne oikein tehdään!


Ohje: kirjasta Socks, socks, socks
Lanka: Novita 7 veljestä Raita
Muuta: ihanat tehdä, nopeatekoiset kun koko ajan tapahtui jotain "uutta", siis monta vaihetta neulottavana. Helpot neuloa!

Tapasin mökkireissullani myös tällaisen porukan:

Nämä eivät siis ole minun tekemiäni, vaan äitini aikaansaannoksia. Hän olikin ollut aika ahkerana, ihan todella innostunut tekemään näitä heti kun hän ohjeen sai reilu viikko sitten. Minusta tuo pupujoukko oli aivan ihana!:-) Tuo neekeripupu on aika söpö;-)
Kunpa itsekin ehtisin edes yhden apupupun tehdä..

Viikonlopun aikana tein kuitenkin itselleni sukat (ööö, tietty olisin voinut tehdä vaikka apupupuja enkä itselleni sukkia... olenko ihan kauhea...?) . Eli mökille lähtiessäni nappasin mukaan Ullan Lainesukkien ohjeen, sukkapuikot ja Raita-lankaa. Niistä syntyi nämä:


Kuvasin vielä mökkitunnelmissa Lumimarja-huivia, ulkona luonnossa kun saa niin paljon nätimpiä kuvia. Tässä vielä huivini tuulessa liehumassa narulla:
Kerrankin sain viikonlopun aikana paljon neulejuttuja aikaan, tai ainakin tuntui että tämä oli sellainen neulontaviikonloppu, ihanaa:-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania. Tossukat, sukat ja huivi. Kyllä olet saanutkin paljon aikaiseksi

muoriska kirjoitti...

hei,
jos haluat voidaan äitisi pupujen kuva siirtää luvallasi( äitisi myös) tuonne pupujen perhepotrettiin ( pupukokous.vuodatus.net)
laita mailia tai kommentti..
viitjau at yahoo piste com

Susanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta viikonlopulta ;)

Tuo huivi on tosi kaunis, en muista kommentoinko sitä jo aiemminkin.

Arteeni kirjoitti...

Aivan ihanat tossut ja kylläpäs äitisi onkin ollut ahkera!!

Anonyymi kirjoitti...

löytyykö tuon ihanan huivin ohje jostain??