perjantaina, syyskuuta 29, 2006

SNY yllätti minut!

SNY:ni pääsi yllättämään minut! Olin saanut häneltä jo syyskuun alussa syksyisen viestin ja ajattelin että se oli se syyskuun osuus (säännöissähän oli että kunhan jotain laittaa joka kuukausi). Tämä paketti siis oli iloinen yllätys, kiitos SNY:ni:-)

Paketissa oli itsetehty puikkojen säilytyspussi, jota todella tarvitsin! Hän mainitsi että olen kertonut että minulla ei ole hyvää sellaista pussia, mutta en yhtään edes muista sellaista kertoneeni. Siksi tuntui ihan kuin SNY:ni olisi ajatustenilukija:-)

En ole vielä siirtänyt puikkojani uuteen pussiin, mutta kuvaan kyllä sen sitten kun niin teen. Puikot kyllä varmasti mahtuvat siihen, se on tarpeeksi iso! Ja hyvä niin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kiva että paketti ehti tulla jo tänään! Kiva että tykkäsit, toi kangas oli niin ihanaa että en olis melkeen halunnu antaa pois :D Ehkä pitää vielä käydä hamstraamassa lisää kangasta... :)

T. Salainen Neuleystäväsi!

Raisa kirjoitti...

Hei!

Kiva että kävit kommentoimassa blogiini!

En ehtinyt tuohon varsinaiseen huiviäänestykseen, mutta minusta se flower basket shawl on kaunis! Ja se jengasta tehty tosi kivan värinen.