keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Huivikatselmus

Innostuin testaamaan uusia ja vähän vanhempiakin huivejani uuden syystakkini kanssa ja tältä ne näyttivät:


Flower Basket Shawl, joka on neulottu jo viime vuonna, lankana Florica. Tästä tykkään:-)No tämäkään ei kyllä ole yhtään sen huonompi vaikka kuva ei oo niin hyvä kuin tuossa edellisessä. Tässä siis uusin Noro-huivini (kts. pari postausta alemmaksi)Pampulahuivini oranssista Ainosta, ohje tulee Ullaan.


Ruskahuivini oranssista Pirkka-langasta, ohje tästäkin mennyt Ullaan, tulee ehkä julkaistuksi;-)


Jenga-huivi, jonka sain jonkun blogiarpajaisissa voitoksi (en millään nyt muista kenen, enkä jaksa etsiä jotta voisin linkata, anteeksi!)

Mikä huivi on sinun suosikkisi? Olisi kiva tietää yleisön suosikkihuivi:-) Mitään voittoa tässä äänestyksessä ei ole, mutta eikös äänestäminen ole aina muutenkin kivaa!

Loppuhuomautuksena kerrottakoon, että olen valmistautunut Langattomaan Lokakuuhun ja ostin Anttilasta nämä (Ainot oli Plussa-kortilla tarjouksessa):

Näille on olemassa ihan selvä tarkoitus, en muuten olisi ihan vain huvikseni ostanut lankaa (enhän minä koskaan sellaista tee.... *viheltelee*). Eli Ainot tulee ponchooni. Yhtäkkiä teki mieli sellaista ponchoa, jota voisi ulkonakin pitää eli tarpeeksi lämmintä jos alla on jotain tuulenpitävää. Ohjeen nappasin viime syksyn Novita-lehdestä ja kun ohje on niin simppeli ja lanka paksua, uskoisin saavani piakkoin ponchon käyttöön (ennen kuin ensilumi sataa).
7 veikka on joulusukkia varten. Sain sukkatilauksen, eli eräs sukulainen halusi tilata multa 5 paria sukkia, joita hän sitten jakelee joululahjoiksi tutuilleen. Hyvä idea ja minä saan neuloa sukkia! 7 veikka oli lankatoivomus ja minähän teen niin kuin pyydetään:-)

Huomenna voisin vihdoin esitellä puikoilla olevat neuleeni, se on ollut tarkoituksenani jo jonkun aikaa mutta aina tulee jotain muuta asiaa enkä sitten enää jaksakaan niitä keskeneräisiä esitellä;-) Huomiseen!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet tehnyt kivoja huiveja! Kävit vierailulla, tulin vastavierailulle. Kiva että kävit, löysin sivusi ja tulin lukijaksesi. Sivuni on siedätyshoitoa, itse olen suklaa-addikti...

Anonyymi kirjoitti...

Flower basket shawl tai ruskahuivi!

Marsvin

Lea kirjoitti...

Flower Basket tai Noro.

Anonyymi kirjoitti...

Ruskahuivi on nätti ja kivan värinen!

Tiina kirjoitti...

Suosikkini on oranssi ruskahuivi! Ohjettta odotellessa... :)

Anonyymi kirjoitti...

se oli taiskan blogissa.

Hasbu kirjoitti...

Flower basket shawl on tosi kaunis, mutta oranssi pampulahuivi näyttää ihan siltä, kuin kuuluisi omaan kaulaani!

Anonyymi kirjoitti...

Äänestä tässäkun kaikki on kivoja vaihtoehtoja, sopivat eritilanteisiin erilaisiin aamuihin/iltoihin... no annan ääneni tuolle ruskahuiville, minulle on ilmeisesti tulossa ruskea kausi ( siniselle ihmiselle).

Anonyymi kirjoitti...

Oranssi pompulahuivi on selkeä. Kivoja huiveja kaikki; viikon jokaiselle päivälle omansa:)

muoriska kirjoitti...

Ruska on minun ääneni ansainnut

Anonyymi kirjoitti...

Ihania huiveja kaikki! Minäkin tykkään ruskasta, ehkä sen värin vuoksi. Myös Jenga-huivi on pirtsakka ja raikkaan värinen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ensimmäinen huivi on mahtava!!

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkini on Noro. Ihanat värit.

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikkini olisi värimaailmaltaan Noro. FBS on myös kiva, "hienompi".