tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Kivapostipäivä täälläkin

Tänään oli taas kivapostipäivä: vain neulepostia! Ja vielä lisäksi lapsilisäpäivä (=> lankaostoksille ennen kuin kuu vaihtuu, osallistuin nimittäin langattomaan lokakuuhun) :-) Jess!


Posti toi aikoja sitten tilatun SK:n Parhaat Neuleet ja lehti oli ihan positiivinen yllätys (lisäksi olin ihan kokonaan unohtanut tilanneeni sen)! SK:ssa on kuitenkin yleensä ollut aika vähän ja välillä aika surkeitakin neuleita, niin että tämä oli poikkeavaa SK:n linjassa. Oli kivoja ideoita jämälangoille (niitä ideoita pitää tutkia oikein kunnolla ja laittaa ideat itämään, näytti aika hyviltä ideoilta), paljon syksyisiä boleroita, paksuja neuletakkeja, miehillekin neuleita ja muuta kivaa neulottavaa. Saa nähdä mitkä noista nyt puikoille pääsevät, mutta ainakin lehteä on kiva selailla ideoita varten. Suosittelen!

Toinen neuleposti oli Patternworksin katalogi. En ole sieltä koskaan mitään muuta tilannut kuin noita ilmaisia katalogeja, mutta silti ne tulee edelleenkin. Kiva juttu, noista nimittäin saa kivoja ideamalleja, joista voi kehitellä omia juttuja. Ja ainahan on ihana selailla lankakatalogia:-) Muistan vieläkin viime syksyn kun en jaksanut suunnilleen mitään muuta kuin imettää ja selata Patternworksin syyskatalogia (siitä sain voimaa jaksaa rankan vauva-arjen!).

Sain ponchonkin eilen valmiiksi. Siitä nyt ei oikeastaan puuttunutkaan kuin yksi kerros lenkkejä ja hapsut. Luulin että olisin halunnut siitä pidemmän, mutta naperoa nostellessa on kätevä ettei poncho ole kauhean pitkä. Tosin tuon mallinen poncho ei ehkä ole kauhean kätevä muutenkaan jos napero on lähellä - pienet kädet meinaa mennä aukoista läpi;-)


Tässä vielä toinen kuva, itseotettu, eli poncho ei näy kokonaan. Kuitenkin sen verran parempi kuva kuin tuo tuolille_puettu_poncho-kuva. Alla on valkoinen t-paita, mikä nyt ei ole mikään kauhean hyvä yhdistelmä eikä ollenkaan sellainen jonka kanssa ponchoa on tarkoitus käyttää. Mutta näkyy ainakin silmukkalenkit hyvin!;-)

5 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

Blogirinkiin pääset mukaan kun klikkaat siellä laatikossa olevaa join nappulaa ja täytät kaavakkeen, otat siitä kaavakkeesta sen laatikon html-koodin ja liität sivupalkkiisi sen laatikon.

Pia Tuononen kirjoitti...

Kiitos Ziina, homma hoidettu:-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Niitä kerijälaitteita myy ainakin Kauhavan Kangasaitta. Minä tilasin eilen sieltä ja tänään oli jo postilaatikossa.

TuuliS kirjoitti...

Onpa kauniinvärinen poncho! Hauskoja tuollaiset postiyllätykset.

Taija kirjoitti...

Mä kävin heti tilaamassa ittelleni tuollaisen ilmaisen katalogin, jolla saa voimaa vauva- tai no oikeammin taapero-arkeen :) Kiitos vinkistä.

Saakohan tota Skk:n neulelehteä kaupoista, vai oliko vain tilaajien spesiaali?!