perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Ruskea villapusero

Koolatut langat kuivuvat vieläkin! Taisi olla vyyhdit niin paksuja että siksi kuivuminen vain kestää ja kestää. Käyn aina niitä hypistelemässä, kun en malttaisi millään odottaa. En vielä uskaltanut niitä keriäkään, kun ne oli sen verran kostean tuntuisia. Ei ole kiva jos ne alkaa homehtua tai jotain. Yritän jaksaa odottaa.......

Sillä aikaa voisin vihdoin esitellä tämänkin tekeleen. Sitä on neulottu jo jonkin matkaa (takakappale on valmis ja etukappalekin niin pitkällä että sain palmikotkin jo näkyville) ja tykkään siitä jo kovasti:-)

Päädyin sittenkin ruskeaan villapuseroon takin sijasta eli tämä ei olekaan se Voguen villatakki, vaikka langat onkin siihen ostetut. Lankana on kaksinkertainen Nalle ja malli on omakehitelty. Langan väri on ihanan suklaisen värinen vaikkei tässä kuvassa siltä näytäkään, tänään ei ole taas mikään valokuvaussää... Mutta kaikkihan kyllä tietää tuon uuden Nallen ruskean värin:-)

Kaksinkertaisella langalla ei olekaan yhtään hankala neuloa, vaikka sitä ensin pelkäsinkin. Sujuu ihan hyvin:-) Ja odotan innolla saavani neuleen käyttöön, mulla ei nimittäin ole aikoihin ollut ruskeaa puseroa!


Ei kommentteja: