maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Kirjasto on kiva paikka!


Kirjastosta sain näin uuden kirjan! Aika hyvin:-) Ensi selailulla kirja tosin näyttää siltä ettei sitä omaan hyllyyn tarvitse ostaa, mutta kyllähän tuollaiset kannattaa ainakin kirjastosta kantaa kotiin katseltavaksi. Tietää ainakin mistä neulepiireissä puhutaan, jos tästä nyt mitään puhutaan;-) Enemmänkin kirja näyttää siltä että sitä on mukava selailla, kauniita kuvia siis. Mutta kiva kirja ja aina on hyvä huomata että kirjastoon on hankittu jotain uusiakin neulekirjoja!


Tämä lankakarttavalikoima minulla on ollut jo jonkin aikaa, mutten ole muistanut siitä kertoa! Ihania, ihania! Näitä on kiva hypistellä ja miettiä mikä väri olisi kaunein siihen ja siihen huiviin jne... Näistä kaikista piti maksaa, mutta ovat sen arvoisia, ja eihän näiden värit muutu siten kuin Novitan langoissa eli ei nämä ihan heti vanhene. Huomasin saaneeni Sivilla ja Silvia -lankojen värikarttoja 2 kappaletta eli toisesta voisin luopuakin! Voisin siitä vaikka pitää pienen arvonnan:-) Eli laittakaapa kommentteihin mitä kivaa olette suunnitelleet/haaveilleet tekevänne Silviasta tai Sivillasta, niin arvotaan kuka saa lankakartan:-)

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos minulla olisi Silviaa tai Sivillaa, niin VARMASTI tekisin uuden huivin....(niitähän ei ole koskaan liikaa!!) Ehkä tekisin iiiiison Kirin tai sitten jonkin muun. Mutta ison. ;-)
Niin ja !!täten osallistun arvontaan

Anonyymi kirjoitti...

Hupsista jäi nimikirjoitus puolitiehen... ;-)

Hasbu kirjoitti...

Pakko heti osallistua... juuri nimittäin pohdin, olisiko Silviassa tai Sivillassa kivaa ruskeaa sävyä kun syyshuivia tekisi mieleni!

Arteeni kirjoitti...

Haaveilen ruskeasta neuletakista Sivillasta. Taidan jättäytyä silti pois arvonansta, koska minulla on jo suht tuoreet Silvian ja Sivillan lankakartat ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Sivillasta tekisin neulepuseron. Mutta minäkin jättäydyn arvonnasta, sillä minulla on tuo värikartta. Tulin vaan kertomaan, että minulle ainakin karttojen katselu ja lankojen hiplaaminen on ihan oikeesti väri ja kosketusterapiaa parhaimmillaan.

Lea kirjoitti...

Minä tekisin huivin, Birchin ehkä?

kuka lie kirjoitti...

Ensin tuli mieleen, että villatakki, mutten kuitenkaan viitsisi tehdä (ainakaan ihan loppuun asti..). Niinpä sanon, että huivi tai tumput tai vaikka molemmat. =o)

Tiina kirjoitti...

Huivi, tietenkin...

Minna kirjoitti...

Tekisin jonkun huivin! Ensiksi tulee mieleen Swallowtail Shawl.

Anonyymi kirjoitti...

no huivia huivia,
terv. päivii neulontalistalta.

Tuulia kirjoitti...

voi jos mulla oisi silviaa niin tekisin huivin! mie haluaisin tehdä sen icaruksen siitä.

sivillasta mie tekisin kirjoneuleita, tai jotkut ihanat lapaset. Ja sen Shedir-pipan :)

Anonyymi kirjoitti...

no mutta huivi tietysti ;)Joku malli jota en vielä ole tehnyt, Lumimarja? :D

joko kirjoitti...

minä tekisin huivin, ehkäpä kirin

Anonyymi kirjoitti...

Minä tekisin huivin. Itse asiassa ajattelin tehdä anopille jouluksi sellaisen beigen huivin, ei kolmio vaan pitkulainen. Mallineule on vielä mietinnässä.

Lape kirjoitti...

Mä varmaan tekisin laineilevan huivin kahdella eri värillä... messuilta oisin ostanu, mut myyjä "unohti" sen...?