perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Kysymyksiä sukkalangoista

Kuten blogiani seuranneet ovat varmaan huomanneet, neulon aika paljon Novitan langoilla. Välillä tosin sattumalta tutustun johonkin muuhun ja yleensä ne on olleet aina positiivisia yllätyksiä:-) Nyt on alkanut tuntua että olisi kiva löytää laadukkaampia vaihtoehtoja 7 veikalle sekä Nallelle. Mitkä olisi hyvät ja tietty laajoilla värikartoilla? Regiat ja muut on liian ohuita mulle eli ainakin Nallen paksuista pitäisi olla ja 7 veikan paksuista mieluiten. Neuvokaapa siis kokeneemmat!

7 kommenttia:

koukuttaja kirjoitti...

En tiedä, onko tämä nyt vähän ohuempaa kuin nalle, mutta minä neulon molempia kolmosen puikoilla. Nimittäin itse olen aivan täydellisen rakastunut Hjerte sock -lankaan: http://www.stickbutiken.se/product_info.php?products_id=379

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä olenko kokeneempi, mutta ainakin itse tykkään Sandnessin Smartista, on pehmeämpääkin kun veikka ja värejäkin löytyy mielestäni kivasti.

Anonyymi kirjoitti...

Siis, eihän se Smart tietenkään sukissa kestä ja Jos Nallen paksuista, niin Sisu on liian ohutta.

joko kirjoitti...

teksitiiliteollisuus myy maijaa ja jannea. ne on just nallen ja seiskaveikan paksuisia. muutamat sukat olen niistä tehnyt ja minusta ne on parempilaatuisia ja tykkään värikartasta enemmän.

Pia Tuononen kirjoitti...

joko:pitääkin katsoa mistä täällä saa tekstiiliteollisuuden lankoja, ei nimittäin ole tullut vastaan muuten kuin hajayksilöinä:-)

Pia Tuononen kirjoitti...

koukuttaja: hjerte sock näytti hyvältä, mutta mitenköhän sen saatavuus on...

Mari kirjoitti...

Vuorelman Veto on ihanaa lankaa, 7 veljeksen paksuista mutta paaaaaljooon pehmeämpää. Ja värejäkin on reilusti!
(http://www.vuorelma.net/index2.htm)