tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Lanka loppuu kesken!!!!:-(

Olen juuri tekemässä kaulusta toiseen boleroon ja tajuan nyt jo että lanka tulee loppumaan kesken:-( Jos jollain olisi pienikin nöttönen, olisin tosi iloinen, jos saisin sen, lankaa kun ei enää kaupasta saa lisää ja bolero on pakko saada jotenkin valmiiksi. Eli lanka on Woolia, sitä viime syksyn sävyä, lilaa, väri 777.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! KIITOS Villapallo !!!! Hain juuri paketin postista. Ihana paketti, uusia tuttavuuksia minulle kaikki, paitsi kisujen pallo :) Varsinkin itsevärjätty lanka on ihana, en ole koskaan ennen sellaista saanutkaan hipelöidä. Värimaailma on kiva, vihreitä juttuja mulla on itellä jo valmiiksi ja vaahteranlehdenkeltasesta en niin tykkää...Mutta oranssin-punertavan-rusehtava on kaunista. Hieman olin järkyttynyt postikuluista, mulla on oma paketti vielä lähettämättä... iiks... Mutta tosiaan, ihana paketti kaikinpuolin, kiitos vielä kerran!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minulla on tuota lankaa ja väriä pari kerää ja voin luopua haluamastasi määrästä. Itse jouduin värin kanssa saman ongelman eteen, mutta tapasin sattumalta novitan myymälässä ystävällisen myyjän, joka myi oman varastonsa minulle. Ja mukavaa, jos siitä riittää iloa vielä muillekin, koska nyt loput kerät makaavat kaapissani. Jos laitat yhteystiedot ja tarvitsemasi määrän minulle, niin postitan lankaa. (lahiltun(at)gmail.com)

Hanna kirjoitti...

Hei!
Mulla on tuota lankaa 300g / 6 kerää, kaikki samaa värjäyserää. Jos tarvitset, niin laita postia blogini kommenttilootaan.
http://hannankasityot.blogspot.com/
T: Hanna