perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Vauvaneule puikoilla


Puikoilla on nyt vauvakokoinen villatakki, viimeinen suuremmista tilaustöistä ja tuntuu että olen jo kivasti voiton puolella tässä tilauksessa:-) Lankana tässä on edelleen Wool, koska se on ihanan pehmeää, kivoin vauvalanka Novitan langoista. Lanettista olisin voinut tehdä jos olisin jaksanut neuloa niin ohutta lankaa, mutta ei nyt tällä kertaa;-)

Malli (Novita 2/2004) on vanha tuttu, joten helppoa tämä neulominen on, paitsi tietysti että langan vaihtaminen aiheutti alussa tiheysongelmia niin että seuraan nyt pienintä kokoa ohjeessa ja silti vielä on siitäkin hieman vähemmän silmukoita. Saa nähdä tuleeko symmetrinen neule;-) Onneksi kuitenkin voin verrata kokoa Lanettista tehtyyn 80 cm- kokoiseen takkiin, niin että eiköhän siitä hyvä tule!

Sormet syyhyäisi niin aloittaa Urbania, mutta olen vielä hillinnyt itseni aloittamasta muita neuleita nyt... Tosin vähän kyllä kokeilin Syksyn värit- paketin Inka-lankaa ja koin mielenkiintoisen yllätyksen värien suhteen - mutta siitä enemmän kun on jotain enemmän näytettävää:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olet käsittämättömän tuottelias.