perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Ravelry-ongelmia

Olen tänään muun muassa tapellut Ravelryn kanssa, lähinnä yrittänyt lisätä projekteja ja etenkin niihin kuvia, mutta kun ei, niin ei... En ymmärrä miten ne saa lisättyä:-( ! Jotenkin pitäisi vetämällä siirtää mutta millä tavalla?? Flickristä joo, mutta miten käytännössä vedän niitä Flickristä?? Hohhoijaa, taidan mennä neulomaan;-)

15 kommenttia:

Hasbu kirjoitti...

Klikkaa projektissa sitä "no photos added" -laatikkoa, jolloin Flickr ilmestyy sivun alalaitaan. Sieltä sitten valitset oikean setin, ja raahaat haluamasi kuvan "drag photo here" -laatikkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Siellä "Edit Photos" välisivulla on alalaidassa Flickrin "osio". Paina oikeasta reunasta Search - kuvien pitäisi ilmestyä sinne alas. Tartu hiiren vasemmalla kuvaan kiinni, vie siihen "drag here" kohtaa, klikkaa hiirellä (eli ikään kuin tiputat). Nuoliloodasta voi kohdentaa kuvaa paremmin. Itse laitan joskus saman kuvan kahdesti eritavoin kohdennettuna, kun ei muuten näy koko homma.

Kristel kirjoitti...

Projektin editointinäkymästä se edit photos -välilehti. Siellä flicr importer -lehdeltä sivun alalaidasta search, niin pitäisi tulla flickr-kuvat esiin kunhan olet laittanut ravelryyn oikean flickr-käyttäjänimen ja kuvat ovat julkisia.

Pia Tuononen kirjoitti...

Ei vaan onnistu, kuvat ei tule näkyville vaikka se Flickr Inmporter-kohta näkyy. Jos siitä painaa, ei tapahdu mitään:-/ Mistä se Flickr-aktivointi oikein tehdään?

Hasbu kirjoitti...

Onhan sinulla profiilissasi oikea tunnari Flickriin?

Pia Tuononen kirjoitti...

hasbu: pitäisi olla...

Hasbu kirjoitti...

Ehkä tästä on apua: http://images3.ravelry.com/swf/add-flickr-photos.swf

AnneM kirjoitti...

se sun flickr id ei ole oikein siellä, koska ei ole linkkinä.. vertaa vaikka jonkun toisen profiilissa.

Pia Tuononen kirjoitti...

annem: miten sen saa linkiksi sen id:n? Olenkohan jossain vaiheessa ohittanut jonkun kohdan ja siksi se ei ole alleviivattuna?

Anonyymi kirjoitti...

Avaa oman flickr tilisi Account lehti, sieltä näet suoraan oikean screen name:n ja sen käyt sitten linkittämässä Ravelryssä.

AnneM kirjoitti...

apua, mä en enää muista miten omani sinne lisäsin silloin, riittikö pelkkä nimi vai pitikö se jotenkin linkittää... kokeile siellä edit profilessa muuttaa sitä, jospa se onnistuisi.

AnneM kirjoitti...

onkohan se sun flickr id sit se missä on lopussa sun nimi? En tiedä. Koita muuttaa sitä jotenkin, koska linkkinä se flickr kohta näkyy omassa profiilissanikin. En nyt uskalla mennä muuttamaan ja testaamaan omaani, ettei se katoa sieltä ;)

Hanna kirjoitti...

Minä kirjoitin vain sen Flickr-nimen siihen kentään ja Ravelry teki siitä linkin.

Pia Tuononen kirjoitti...

Nyt sain id:n linkiksi mutta se meneekin jonkun muun flickriin... pitää jatkaa joskus toiste - en ymmärrä enää tuota Ravelryä!

satumh kirjoitti...

täällä vielä odotelaan pääsyä tuonne ihmemaailmaan...ei enää malttaisi millään! :)