maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Vihdoinkin!!!

Tilaustyöt on valmiit, siis suuremmat, vielä teen yhden vauvapipon (+ viimeistelen toisen boleron johon odottelen lisää lankaa), mutta se nyt ei vie 1 tai 2 iltaa enempää, joten nyt voin huokaista hetkeksi ja syventyä miettimään mitä haluaisin itselleni neuloa:-) Toki on mukavaa tehdä noita tilaustöitä, mutta tietenkin juuri silloin tulee eniten ihania ideoita kaikkeen muuhun!

Tässä viimeisin tilaustyönä valmistunut villatakki:

Pitsivillatakki
Malli: Novita 2/2004
Lanka: Novita Wool, 170 g
Puikot: 3,5 mm
Villatakki muuntui hieman erilaiseksi kuin ne aikaisemmat samalla ohjeella tehdyt, koska vaihdoin langan. Teki mieli tehdä kunnon kaulus ja mielestäni siitä tuli ihan kiva.
Tosin tämän villatakin koko mietityttää sen verran, että koska neuleen saaja on hieman pyöreän mallinen 86 cm-kokoinen, mietin ja neuvottelen vielä saajan äidin kanssa saako vauva tämän vai minulla varastossa käyttämättömän odottamassa olevan tämän neuleen. Jos annan tuon Sublime-takin, tämä valkoinen tulee sitten omalle naperolleni!


Nappeina on taas sydän-napit, koska olen niin tykästynyt niihin:-)Puikkojen tauottua hetkeksi, huomasin tarvitsevani uudet sormikkaat. Entiset sinisen takkini kanssa käytettävät sormikkaat katosivat jonnekin - en tiedä minne - ja olen niitä kovasti kaipaillut:-( Mutta etsiä en enää niitä jaksa, teen uudet, mutta toisenlaiset!

Nämä näyttää ihan tavallisilta sormikkailta, mutta niissä on juju, josta kerron enemmän kunhan saan ne valmiiksi eli kun näen miten juju onnistuu:-) Arvaako / huomaako kukaan? Nämä on muuten itsevärjättyjä lankoja, vaikkei ihan heti uskoisi, mutta se ei mitenkään liity siihen jujuun;-)Neulelehdet lisääntyivät taas parilla: IK Holiday ja VK Holiday, kiitos Kristiina!!

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Näytetäänkö näillä sormikkailla jotain star trek tyylisii merkkei vai? En mä kyl tajuu mikä juju vois olla muuten.. =)

Anonyymi kirjoitti...

hmmm, voisko olla, että sormikkaat olisivat vuoritetut elikkäpäs kaksinkertaiset? Hehee, tuo star trek-hanska ois kyllä aika hauska. Semmosia kolmisormisia hanskojahan on olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko juju peukaloon liittyvä?Ainakaan sinulla ei näy olevan peukalokiilalevennyksiä

Anonyymi kirjoitti...

Pistin langan postiin tänään, eli parin päivän sisällä pitäisi taas päästä neuleen kimppuun.

terv. Laura

Taija kirjoitti...

mä veikkaan kans etusormen ja keskisormen yhteiseloa samassa "sormessa"

Anonyymi kirjoitti...

Puikkoja on kuvassa vain kolme? Oletko tehnyt sormet jotenkin.. pyörö-tasona :)
(mitä se sitten oiskaan..)

Pia Tuononen kirjoitti...

Jäljillä on jo muutama veikkailja;-)

Anonyymi kirjoitti...

Arvaan, että teet etu- ja keskisormen yhteen ja niin, että sormenpäät jäävät näkyviin. Sormenpäiden lämmikkeeksi tulee sitten vielä etu- ja keskisormelle yhteinen "huppu" :P

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana neuletakki! Ja myös nuo sormikkaat ovat kauniit :)