keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Pikku juttuja

Minun lähettämäni Syksyn värit-paketti on nyt päässyt perille vastaanottajalle, ja tästä pääsee katsomaan mitä lähetin:-) Onneksi paketti oli mieluinen, sitä kun aina jännää mistä toinen tykkää!

Olen nyt myös saamassa täydennystä Woolin tarpeeseeni ja saan sitten boleron valmiiksi, kiitos kaikille, jotka ehditte tarjota apua:-) Ihanaa kun blogikaverit on heti auttamassa langantarpeeseen:-) Aloittelinkin jo seuraavaa tilaustyötä nyt lankaa odotellessa, mutta se taitaa mennä purkuun kun tiheydet ei täsmää ja taitaa tulla ihan liiiian iso...

Sain myös vihdoin Ravelryn kuvani toimimaan, ja nyt alan päästä muutenkin jyvälle koko touhusta. Tosin vielä en ole keksinyt miten siihen omaan kirjahyllyyn niitä kirjojen kuvia lisätään, mutta sillä nyt ei ole niin kiire:-)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ravelryn kirjahyllyyn voi laittaa vain niitä kirjoja joita on Amazonissa myynnissä, kuvat tulevat sieltä. Joten mitä kirjoja haku ei löydä, niitä ei voi toistaiseksi hyllyyn laittaa.

joko kirjoitti...

kyllä omaan kirjahyllyyn voi lisätä kirjoja myös library thing:stä mutta en kyllä keksinyt mitä sieltä sivulta pitää ladata (omalle koneelle vissiin).
itsellä on ainakin kirikindad -vihkoset jota ei amazonista löydy mutta tuolta löytyisi.

ravelry on melkoinen aikasyöppö :) ihania uusia ideoita tulee jatkuvasti