keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

Niin kuin ei neuleohjeita olisi jo tarpeeksi..


Ostin siis lisää lehtiä;-) Piti vähän hemmotella itseään ja kun en muuta keksinyt niin neulelehdet on yleensä varma tapa virkistyä. Syksyn Verena ja syyskuun Sandra läpäisivät tarkan selaukseni kotiin saakka. Filatin lehteäkin katsoin, mutta siinä ei oikeastaan ollut mitään erikoista. Se siis jäi ainakin tällä kertaa ostamatta.

Verenassa ei oikeastaan ollut mitään niin sellaista joka olisi jäänyt mieleen, mutta huomasin jokin aika sitten että mulla on hyllyssä vain kevät- tai kesä-Verenoita ja sen puutteen korjaamiseksi siis nyt tämä syksyinen lehti (hyvä tekosyy ostaa neulelehti...)

Mutta sitten jotain tarkemmin lehdistä. Tämä oli sellainen neule joka jotenkin jäi mieleen.

En edes tiedä miksi. En yleensä pidä v-aukkoisista neuleista, mutta tää vaan on kiva (mutta ilman vyötä..)! Ehkä se on tuo syksyinen tunnelma ja tietty väri on ihana. Muitakin kivoja oli, mutta ne ehkä valikoituu sitten useammalla selauksella suosikeiksi.

Alussa olevissa mustissa neuleissa oli mahdollisesti ihan hyviä, mutta se että ne on mustia, tekee ne jotenkin niin epäselviksi että neuleiden kauneus jää jotenkin piiloon. Mikä tahansa väri toisi mallin ja palmikot paremmin esille, olkoonpa vain musta muotia;-)

Suuret ja/tai näyttävät kaulukset jäivät molemmista lehdistä mieleen ja onhan se aika selvää että kauluksia nyt korostetaan tänä syksynä ja varmaan talvenakin. Ja jotenkin neuleet näyttivät hieman väljemmiltä, ehkä suuntaus on sellainen (vihdoinkin!)

Muutakin neulekivaa jäi mieleen kaupungilla liikkuessa. Muistaakseni Lindexillä oli kiva "palahuivi" eli sellaisen voisi itsekin neuloa (harmitti ihan kun ei ollut kameraa matkassa). Mietin miten sen voisi helpoiten toteuttaa ja jotain ideoita tuli mieleen... Niitä pitää vielä kokeilla. Huivi oli niin kivan syksyinen. Ja muutenkin kaupat tuntuvat olevan pullollaan neuleita, jotka "itsekin osaisi tehdä", tarkemmat mallit vaan unohtuu saman tien kun kaupasta lähtee ulos. Tosiaan pitäisi kuvata niitä niin voisi suunnitella niiden toteutusta rauhassa kotona;-)

Lisäksi virkkuukoukkuvalikoimani lisääntyi yhdellä 8 mm puikolla, piti nimittäin saada puikolle petroolinsinisestä Teddystä syysponcho! Kuvia näkyy ehkä huomenissa.

P.S. Prinsessakakku OLI hyvää, huom, oli ;-)1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Miten huivivaihtohuivisi on käynyt?