tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Kuvaongelmia

Harmittaa tuo edellisen postauksen kuvien näkymättömyys joillekin. En ymmärrä miksi jotkut kuvat näkyvät ja jotkut eivät:-( Onko muilla ollut vastaavia ongelmia Picasan kanssa? Olen pitkään käyttänyt Flickriä mutta kun siinä on se 200 kuvan raja ja se täyttyy aika pian jos paljon laittaa kuvia... Siksi tuota Picasaa kokeilin. Olisikohan muita vaihtoehtoja joissa ei olisi kuvien määrällä rajaa??

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi, en tiennytkään tuota Flickrin rajoitusta. Mutta voihan sinne perustaa toisen tunnuksen... Photobucketilla on näköjään 1 giga tilaa, mutta onhan niitä varmasta muitakin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Flickriin voi ladata enemmän kuin 200 kuvaa, mutta ne eivät vain näy Flickrin sivuilla. Vain 200 uusinta näkyy. Jos niitä kuvia on käyttänyt blogissa, niin siellä kuvien pitäisi näkyä ihan normaalisti ja kuvaa klikkaamalla pääsee edelleen katselemaan kuvaa Flickrin sivuilla.

Unknown kirjoitti...

Tuli muuten mieleen, että voithan ladata kuvat suoraan bloggeriin. Ainakin siinä tilassa jossa kirjoitetaan viestiä editorin kanssa, siitä kuvannäköisestä kuvakkeesta tulee lomake, jonka avulla voi ladata kuvia blogiin. Ne menevät bloggerin palvelimelle ja tietääkseni mitään määrä tai kokorajaa ei ole. Ongelmana on vain että välillä tuo palvelu on turkasen hidas...