tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Purkuun meniTämä näyttää ihan samalta kuin eilinen raitasukka, eikö vaan? No, se johtuu siitä, että se mitä sain illalla sitä neulottua, on nyt purettu ja sukka aloitettu uudelleen. Muuten ketuttaisi koko juttu, mutta se mitä ehdin tehdä, oli tiimalasikantapää, ja se onnistui hyvin!! Siitä olen niin innoissani, ettei purkaminenkaan tunnu pahalta. Siis se miksi purin sukan, oli se että sukka tuntui vähän liian tiukalta tuolla silmukkamäärällä. Nyt puikolla on 13 s kullakin.

Olen ainoastaan kerran aiemmin tehnyt tiimalasikantapään ja siihen muodostui niin isot reiät etten tykännyt siitä mallista yhtään - ja lisäksi vielä kantapääkään ei tuntunut istuvan niin hyvin jalassa kuin tavallinen kantapää. Siksi olin sen mallin hylännyt kokonaan. Mutta nyt katsoin ohjeen siis Ullan ohjeista ja se on tosi hyvä ja selkeä ohje, parempi kuin se jolla aiemmin tein (se oli joku neulekirja, en nyt muista nimeä). Huomasin kyllä että raitalangan kanssa joutuu vähän olemaan tarkempi tuon tiimalasikantapään kanssa, eli harjoittelu olisi parasta tehdä yksivärisellä langalla, mutta kun nyt haluan näihin sukkiin tiimalasikantapään, niin tehdään sitten vähän haasteellisemmin;-)

Muuta mainittavaa ei neulomisen saralla ole tapahtunutkaan, joten lähden tästä kokeilemaan tiimalasikantapäätä jälleen kerran:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kantapään viereisiltä puikoilta kannattaa siirtää yksi silmukka kantapääpuikolle. Kunhan muistaa, että se ei kuulu kantapään tekoon. Ei tule reikää puikon kääntymiskohtaan, koska käännös on jo yhtä silmukkaa aiemmin. T. Elina