perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Huovutusta luvassa

Mikään neulomus ei nyt tunnu valmistuvan kun neulon vain tuota Isoveli-palmikkotakkia! Mutta haluan sen valmiiksi pian ja olen ottanut itselleni takarajaksi helmikuun alun. Valmistuukohan se siihen mennessä?? Muuten uskoisin siihen mutta viikonloppu menee nyt kokonaan huovutuskurssilla joten ehdin neuloa paljon vähemmän kuin normaalisti viikonloppuna. Mutta saapa nähdä:-)

Nyt olen pakkaillut tarvikkeita kurssia varten ja ihmetellyt miten sitä niin paljon tarvitseekin huovuttaessa! Bambumatto, kuplamuovia (mitähän sillä tehdään??), mäntysuopaa, vati, pyyhe, narua, villaa, lankoja... Odotan kyllä innolla kurssia sillä en ole aiemmin märkähuovutusta tehnyt muuta kuin pieniä palloja pyöritellyt käsissä saippuan kanssa. Ihan uusi juttu siis!

Tuloksia nähtävissä viikonlopun jälkeen!

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Huovutus on tosi kivaa hommaa. Kuplamuovia (tai maitopurkkeja) käytetään kolmiulotteisia huovutustöitä tehdessä työn sisällä muottina. Miekin olisin kurssille halunnut lähteä tänä keväänä (kun ei täällä kotona tule huovutettua), mutta ei oo aikaa. Pitää jaksaa odottaa, onneksi sain viime vuonna villoja tuhottua varastosta pois.