tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Haamuja...

Kokeilen vielä kuvien siirtoa, koittakaa kestää haamupäivityksiä;-)

#217813

Olisiko hölmöä jos kaikki kuvat olisi vain pikkukuvina ja niistä sitten pääsisi isompaan kuvaan klikkaamalla?Vai onko tämä koko parempi?

Kertokaapa mielipiteenne niin voin sitten jatkossa laittaa kuvat niin kuin suurin osa lukijoista tykkää:-) Ja laittakaa toki tietoa jos jompi kumpi näistä kuvista ei näy!!

22 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

käytitkö sitä picasan blog this -toimintoa? Mä olen sitä käyttänyt, ja ainakin tietääkseni kaikki kuvat on näkyneet hyvin, ja olen myös tykännyt postata sillä.

Itse tykkäisin vähän isommista kuvista kuin tämän postauksen kuva, usein sitten menee lataamiseen aikaa jos pitää klikkailla muualta kuvia.

Pia Tuononen kirjoitti...

joo, juuri sitä Picasan blog this- juttua käytin, vaikutti ihan helpoltaja kätevältä mutta pelkään että jos kaikille kuvat ei näy...

Anonyymi kirjoitti...

niin kyllähän tosta tietysti näkyy tuostakin pienestä kuvasta mutta kuka haluaa katsoa isompana painaa toisen kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Isommat kuvat, kiitos! Joskus koneeni hidastelee ja silloin jää kyllä mielenkiintoisetkin kuvat katsomatta tarkempaan.

Lea kirjoitti...

Molemmat näkyvät ja pidän enemmän siitä isommasta versiosta. En yleensä jaksa klikkailla kuvia jos en ole todella kiinnostunut yksityiskohdista, mutta pienempi kuva oli sen verran pieni että se olisi täytyynyt klikata suuremmaksi nähdäkseen mitä siinä on.

Nina kirjoitti...

mielestäni isommat kuvat ovat kätevämpiä, ja tosiaan aikaasäästäviä. kuvat näkyvät muuten ihan hyvin :)

Susanna kirjoitti...

Mä kyllä uskon että se että jotkut kuvat ei olleet näkyneet, johtui jostain bloggerin hetkellisestä mistä-lie, eikä niinkään picasasta. kokeile ihmeessä jonkun aikaa, musta se on ollut hirmu kätevä, helppo pikaisesti rajata kuvia, ja helppo valita useampia kuvia eri kansioista jne.

Tiina kirjoitti...

tykkään isommasta kuvasta. Toi kuvien näkyminen/näkymättömyys on ihan sattumanvaraista. Aina ei näy, silloin pitää vaan tulla myöhemmin uudelleen.

bloggerilla on se oma kuvienlataus toiminto, siinä kuvia ei tartte mihinkään palveluun laittaa, mutta jos haluaa gallerian niin silloin tietty olisi kivempaa olla vain se galleria.

Manteli kirjoitti...

Mulle ei auennut tuo alempi kuvaversio kuin vasta klikkaamalla tyhjää neliötä. oon työpaikan koneella...

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkään myös enemmän noista isoista kuvista.

Anonyymi kirjoitti...

isompi kuva on parempi, just siitä syystä että pienestä ei juurikaan näy mitään, ja se on ladattava ->vie aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kakkosvaihteoehto, eli isompi kuva, on parempi. On hyvä, että heti näkee mitä kuvassa on. Ylimääräiset klikkailut jää tekemättä koska se hidastaa blogien lukemista.

Raisa kirjoitti...

Minustakin isommat kuvat on näppärämpiä. En kuitenkaan yleensä jaksa klikkailla kuvia pidemmälle vaan katselen vain sellaisen yleissilmäyksen, ja kestäähän se latautuminenkin...

KirsiJ kirjoitti...

Kannatan isoja kuvia, koska ne ovat heti katsottavana.

Anonyymi kirjoitti...

Isompi on kiva...

Anonyymi kirjoitti...

nyt minullakin näkyy sekä tämän että toissapostauksen kuvat. Saattoi siis johtua tästä minun koneesta, kun on jo tämmöinen vanha romu... Mutta hienoja töitä joka tapauksessa, taulu oli upea! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Isommat kuvat on musta paremmat. Tosin postauksen iso kuva ei nyt näy mulla, kun mun IE-selaimeni on niin vanha ja antiikkinen kuin 6.0

Terkuin Mansesta,
Irkku

Anonyymi kirjoitti...

Ekalla kertaa alempi kuva ei näkynyt, mutta tultuani uudelleen takaisin se näkyi. Iso kuva on huomattavasti parempi.
Minullakin tuli eilen Flickrin 200 kuvaa täyteen. On aika hämäävää, kun ensin saa käsityksen, että tallentele tänne vaan, tilaa riittää ja sitten... Mietinnässä on joku muu vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti isommat kuvat, että näkee kaikki yksityiskohdat ilman lisäklikkauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei niitä pieniä kuvia koskaan tuu klikatuksi, joten isoja kiitos:)

Unknown kirjoitti...

Näkyvät nyt nuo molemmat minullekin tänään. Ehdottomasti tuo isompi, ei ole sitten aina pakko katsoa kuvaa erikseen nähdäkseen mistä on kyse :)

Taija kirjoitti...

Iso kuva on katsojaystävällisempi :)