perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Yllin kyllin kukkia

Kylläpä noiden koristeiden valitseminen osaakin olla vaikeaa! Kokeilin muutamia kukkasia neuloen ja virkaten ja melkein kaikki näyttää hyviltä:-)

Ensiksi tein yhden kukan siitä Samos Lollipopista mutta se on ihan liian paksua, joten Samos hylättiin heti, olipa se sitten minkä väristä tahansa. Otin sitten valkoista Cotton Gardenia (joka on samanpaksuista kuin esim. Mandarin Petit) ja sen verran ohuempi lanka tuntui sopivammalta, ja valkoinen tuntui paremmalta kuin pinkki, tuo on aika raikas yhdistelmä, vai mitä?Mutta se kukkien runsaus Epsteinin kirjoissa... Huh! Tässä jotain kokeiluja, ihan yksinkertaisimmasta päästä (tosin yksi on virkattu omasta päästä). Kukissa näkyy vähän langanpäitä mytyssä takana kun en viitsinyt niitä vielä päätellä kun niillä voi sitten kukat kiinnittää paikalleen, ne vähän tekee kukasta epäsiistin, älkää välittäkö.

Vaikeaa valitsemisessa on myös se, että sellainen mikä olisi nätti, se on ehkä vähän oudon tuntuista tehdä - ja tietty kaiken näyttävän pitäisi valmistua helposti ja nopeasti;-) No, joo, näitä pitää varmaan miettiä vielä viikonloppuna tarkemmin, ehkä maanantaina takki olisi sitten jo valmis. Yksi ajatus oli myös niin että laittaisin vain noihin etureunoihin yhdet kukat ja sitten muuten se alareuna olisi koukeroita vähän tähän tapaan. En vaan ole koskaan noita ketjusilmukkakoukeroita tehnyt, joten sitä varten pitäisi vääntää mallitilkku johon voisi vähän harjoitella ensin... Tulipa tästä yllättävän iso projekti! ;-)

Ja vaikka tämä neuleblogi onkin, niin tässä muita kädentaitojani, tämän päivän herkkuleivonnainen eli vaniljakiisselimarjapiiras, on muuten hyvää!! Lisää tosi hyviä herkullisiksi todettuja reseptejä löytyy täältä, tuo blogi oli tosi hyvä löytö ainakin minun reseptiarkistooni. Myös ruokaohjeet on hyviä, ei vain leivonnaiset! Ja kuvat on tosi upeat ja houkuttelevat tuossa ruokablogissa:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

vasen yläkulma KUKKA on mun suosikki. eihän tässä sitä kysytty, mutt vastaanpa kuitenki. Krmeluurit sitten siihen yhden kukan lisäksi, jees...