torstaina, tammikuuta 18, 2007

Testailuja

Naperon Samos-neule pääsi eilen illalla pois puikoilta ja nyt on vuorossa koristeiden testailua, kuten kuvasta näkyy. (napit puuttuu myös)Olen selaillut Epsteinin reunakoristekirjoja ja valinnan varaa on kyllä runsaasti! Haluaisin neuleeseen jotain tyttömäisen pinkkiä koristetta kun sellaiset tuntuisivat sopivan tuohon herkulliseen karkkivihreään niin kivasti. Yhdistelmä tuon Samos Lollipopin punaisen kanssa olisi aika karkkinen:-) Mieluiten olisin tehnyt kyllä koristeet vähän ohuemmasta langasta kuin Samos, mutta kun varastoissa ei nyt ole sopivaa pinkkiä, enkä nyt sen takia lankakauppaan viitsi lähteä. Samos kelvatkoon. Jotain ruusun tapaisia ajattelin, siksi kokeilin vain tuollaista lankamyttyä neuleen päälle ennen kuin alan testailla puikkojen kanssa noita ruusuja:-)

Sitten bolerosta! Monta ihanaa ehdotusta tuli edellisen postauksen kommentteihin ja olen nyt niitä selaillut ja pohtinut lankavalintaa ja kaikkea... Kiitos hyvistä ehdotuksista! Laitan asian nyt vähän hautumaan ja poikkean katsomaan lankoja jossain vaiheessa, sekin varmasti vaikuttaa millaisen boleron sitten teen. Mutta tuo SK:n malli on ehdottomasti lähinnä sitä oikeaa! Sen kuvan kyllä muistinkin nähneeni, muistelin vain kuvan tyylistä että se oli Voguessa tai IK:ssa, siksi ihmettelin etten sitä löytänyt niitä selatessani. Asia siis jää nyt vähän pohdintaan ja lopputuloksen näette varmasti helmikuun aikana!

Lopuksi vielä omia lankatestailuja käytännössä:
* Pesin ekaa kertaa Samos-neuleeni (40 asteessa koneessa) ja neule on edelleen hyvässä kunnossa! Näyttää siis tuo lanka kestävän konepesua, hyvä juttu:-)
* Fritidstumput oli tänään testissä lumimyräkässä ja olivat todella lämpimät!! Kovassa tuulessa ne ei pidä lämpimänä yksistään, mutta lumipyryssä sekä kovalla pakkasella ovat tosi lämpimät. Tällä kelillä ne vielä taisi vähän huovuttuakin lisää:-)
* Kool-värjätyt villasukat kastuivat tänään kengissä ja ihmettelin mistä tuli herkullinen karkin tuoksu, kuin sellainen mansikkainen huulivoiteen tuoksu - no nehän oli Kool-sukkani! Aika kiva lisäjuttu kivan värin lisäksi, kun sukat tuoksuu karkille kastuessaan:-)

5 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Jos sulla vaan riittää virtaa kintaassa, niin Samoksen kierre on sen verran löyhä, että sitä ehkä pystyisi purkamaan... näin saisit siitä ohuempaa ;-)

Neuleesta tulee tosi ihana!

Susanna kirjoitti...

Näyttääpäs paita kivalle! Mä en ole vielä päässytkään näkemään noita kevään lankoja livenä, kovasti mieli tekis ostella vaik mitä värejä.

Mä olen pessyt jocsun samos-paitaa aina pesukoneessa, ja onkos se nyt toista vuotta vanha, vain jonkinlaista kulumaa havaittavissa, sellaista mitä nyt vaatteisiin muutenkin yleensä tulee jos paljon käyttää ja pesee. Samos on mainio lanka!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis takki!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo väri tuossa puserossa!

Mari kirjoitti...

Ihanan näköinen takki! Ja nopeasti neulottu! :-)