keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

3 plus 1 = lankaa;-)

Minun 3+1-päivät sujuivat ainakin vielä tänään vain lankoja ostellen;-) Olisihan siellä ollut paljon muutakin kivaa, mutta tänään oli sellainen fiilis että tahdoin ostaa lankaa (olisiko joskus niin ettei olisi??). Kuvassa myös eilen saamani lehdet, molemmissa tosi hyviä malleja, Filatissa etenkin! Interweave oli ulkoisesti vähän uudistunut, tuntuu että vanhempi mallien esittely oli parempi, mutta kai tähänkin tottuu. Hassua kun neuleen isoa kuvaa pitää selata toisesta paikasta kuin ohjetta...

Sokoksen lankatarjonta oli ihan kivan keväinen ja hinnatkin siedettävät! Tarjolla oli Jasminia, Samos Lollipopia ja Havaijia. Samos ja Havaiji olivat 1,20 e / kerä ja Jasminit 1,95 e. Minun saaliini oli 2 kerää Samos Lollipopia "johonkin pikkujuttuun naperolle" ja 500 g Jasminia mielessäni Bonsai tunic uudesta Interweavesta. Tiheys näyttäisi ohjeen mukaan täsmäävän Jasminiin:-)

Bonsai tunicia olen ihastellut jo jonkin aikaa blogeissa, etenkin täällä. Aivan ihana malli!! Nyt on vaan niin paljon kaikkea neulottavaa ettei millään tiedä mitä neuloisi, runsaudenpula on todella iskenyt mallien suhteen. Onneksi sain eilen Salaiset sukat valmiiksi ja saan ne huomenna tai viimeistään perjantaina postiin, kävin jo tänään hakemassa kaupasta jotain pientä makeaa mukaan pakettiin:-) Näytän sukkakuvat sitten kun saaja on sukat saanut.

Novita-lehteä ei ole näkynyt vieläkään, mutta onneksi viihdyn loistavasti noiden kahden muun lehden kanssa, en niin kaipaakaan nyt Novitaa:-)

1 kommentti:

särmä kirjoitti...

Minäkin kummastelin IK:n muodonmuutosta. Pidin vanhasta huomattavasti enemmän, koska se oli selkeämpi. Uusi on aikamoinen sillisalaatti.