keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Voihan värierä!&##

Tästä aloitetusta Samos-neuleesta ei voi muuta sanoa kuin että voihan värierä! Ja lisätietona kerrottakoon että loput langat on tuota jälkimmäistä värierää, yksi ainoa kerä oli eksynyt samaan pussiin, ja se oli tummempaa värierää!! Sen siitä saa kun illalla neuloo...


10 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

No tuossa on jo aika huima ero värierien välillä....! =O

Anonyymi kirjoitti...

voi harmitus!
mä kasasin aikoinaan ilta hämärissä vitivalkoisella langalla luonnonvalkoisia isoäidin tilkkuja, huomasin sitten päivän valossa mitä oli tullut tehtyä...en jaksanut kaikkea purkaa pois, muistuttavat minua nyt valmiissa vauvan peitossa;o)
-päivii neulontalistalta

Arja kirjoitti...

Voi ei! Toi on tosi kauheeta kun on eri värierää, ja vielä kun heittää noin paljon toi sävy. Mie virkkasin kerran sellaista pellavaista päiväpeittoa, siis ihan parisängyn kokoinen. Siinä oli 6 palaa eri erää ja aina näen ne 6 palaa siinä, vaikkei muut näe :)

rebekka kirjoitti...

Voi nenä!!!! Inhottava harmi!

risulintu kirjoitti...

Varmasti harmittava juttu, mutta mitäs jos heittäisi koko neuleen valmiina Nitor-pesuun?

tiinav kirjoitti...

Voi harmi! :( Tosi iso ero väreissä...

Lankakomero kirjoitti...

Pahus! Mullekin on pari kertaa käynyt noin. Nykyisin kyllä tulee aina syynättyä värieränumerot tarkkaan.

AnneM kirjoitti...

Olen kokenut tuon saman :O Muuten tuosta edellisen postauksen päättelytavasta... olen joskus vuosia vuosia sitten löytänyt tuon tavan, oli mainittu lehdessä (?) jossa oli paita täynnä pieniä neliöitä eri väreillä, ja ziljoona langanpäätä.

Heidi kirjoitti...

Mitäs tuo haittaa, kun ovat kivasti raitana? se olisi eri asia jos se olisi kappaleen lopussa,sitten päättelisit ja aloittaisit samalla kerällä vaikka hihaa...sitten voisi ottaa päähän ja rankasti... =D tsemiä!

isrik kirjoitti...

Otan osaa, on tuo värieräkänkkäränkkä käynyt meilläkin. Se noita antaa aina ekana sen väärän värisen kerän tai sitten se on keskellä ja huomaat vasta lopussa tma.