keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

No tulihan se sieltä!

Eli vihdoin ja viimein Novita-lehtikin eksyi meidän osoitteeseen;-) Se ei kyllä ollut odotuksen arvoinen, eli jotenkin vaan tuntui ettei siinä ollut minulle mitään. Saattaa tosin vaatia lisäselailua, mutta tuo nyt oli ensivaikutelma. Ja jos huomasin jonkun minua kiinnostavan mallin, se olikin virkattu! Siis minulle ainakin tuossa oli ihan liikaa virkkausjuttuja:-( Ohjeiden joukossa oli parikin kivaa pikkuboleron tapaista, mutta molemmat virkattuja... Joten se niistä!

Ainoa mikä nousi esiin muiden joukosta, oli Samoksesta neulottu pikkujakku, olikohan ohje muistaakseni numero 68. Ostin siihen tänään oikeastaan jo langatkin, mutta en ole ihan varma sopisiko Lollipop tuohon, kun mallissa on kuitenkin pintaa paljon ja kirjavahko lanka voi sekoittaa koko jutun.

Tässä siis tämän päivän lankaostokseni:
Langat tulivat samasta paikasta kuin eilisetkin langat, eli Sokosen alesta. Aloin kotona laskea että hyvänen aika, se Lollipophan oli ihan oikeasti halpaa kun hinta oli 1,20/kerä! Ja kun tykkään sekä neuloa että pitää Samosta, niin olihan tuota haettava puserollisen verran varastoon:-)

Lankaostokset on kivoja kun niitä voi tehdä niin nopeasti, eli kun neulomiseen ei jää kovin paljon päivässä aikaa, niin se korvataan sitten lankaostoksilla (näin olen itselleni langanostohalua selittänyt) :-) En tiedä onko se niin, mutta eikös se voisi olla niin? Ja samaan sarjaan kuuluu myös neulelehtien ostelu. Kunhan on jotain neulomiseen liittyvää silloin kun on kiire eikä ehdi neuloa:-)

Vielä on pakko esitellä yksi ostos:Sokosella oli halvalla kiiltokuvia ja kun huomasin niiden olevan ihan samoja kuvia kuin minun lapsuudessani, oli ihan pakko ostaa vaikkei niille mitään sen kummempaa käyttöä olekaan. Aivan ihania!! Tulee niin oma lapsuus ja kiiltokuvien vaihteluaika mieleen noista kaikista, upeaa että niitä on vielä saatavilla:-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mulle ainakin eka 'kicksit' tulee siinä vaiheessa, kun suunnittelen mielessäni mitä kaikkea ihanaa näistä langoista vois tehdä... aina ei tartte edes ostaa, mutta kyllähän se tietty hieman nautintoa lisää.

Sama juttu neulelehtien kanssa, saapahan suunnitella ja haaveilla jos ei neulomaan ehdi.

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä nostalgiaa, mullakin oli tollasia kiiltokuvia lapsena!

Taija K kirjoitti...

Huomasin saman, että kiinnostavat mallit oli virkattuja. No, tartuin härkää sarvista ja jo yksi kerros alareunaa on syntynyt Bambu-langasta. Kova työ tulee olemaan kokemattomalle virkkaajalle, mutta kun ajattelee yhden kerroksen kerrallaan eikä koko työtä, ehkä se siitä ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat saaliit sinulla!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jaha, eilinen kommenttini siis lähti keskeneräisenä. Tai siis kommentti olis valmis, mutta nimikenttä jäi kesken... tuo ta olis siis mun kommenttí, ei ollut tarkoitus kommentoinda 'anonyyminä'

Pia Tuononen kirjoitti...

taija: ehkä mun pitäisi myös rohkaistua virkkuukoukun suhteen;-)

ihanasonja kirjoitti...

Mäkin ostelen välillä kiiltokuvia, ehkä vähän vilkuilen ympärille "näkikö kukaan" - tyyliin. Ne on kivoja askartelussa ja muutenkin vaan. Mulla on äidin vanhat kiiltokuvat tallessa ja ne tuoksuu ihanalle :D.