torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Kirjoneulehimo;-)

Kuun vaihduttua keskeneräisten töiden laatikko näytti tyhjältä, piti siis aloittaa uutta (tai on siellä laatikossa muutama tekele, mutta kun nyt tuli tämä uusi idea...).

Jämälangoista tämäkin eli hamsteriuden henki jatkuu, tosin en tiedä miten kauan;-)

En paljasta tästä sen enempää, kunhan vähäsen näytän. Jos joku arvaa mallin, niin hyvä on:-) Kerron tarkemmin sitten jos tästä tulee jotain kivaa, ja varmaan kyllä muutenkin. Tämä ei ole oma mallini vaan mielestäni hyvä löytö netistä, mutta se on kerrottava, että tuntuu aivan ihanalta tehdä pitkästä pitkästä aikaa kirjoneuletta! Eikä taitokaan ole ruostunut, neule etenee ihan kivan sutjakkaasti, mitä nyt tällainen ohuesta langasta oleva kirjoneule nyt voi edetä...

Olen hamsterijuttuihin paneutuneena unohtanut ihan esitellä pienen lahjani, nimittäin neulekirjani! Uusi kirja siis neulekirjastooni saapui viime viikolla, mieheltäni reissutuliaisina:-) Toki jos olisin saanut valita, olisin ehkä valinnut jonkun muun neulekirjan, mutta lahjaheppojahan ei suuhun katsota, eikö niin:-)

Kirja on Louisa Hardingin hattu-käsine-huivikirja, kuten kuvasta näkyy. En muista nähneeni kirjaa muualla blogistaniassa, joten näytänpä esimerkinomaisesti jotain kuvia kirjasta:
Neulemallit on helppoja, kuten kirjan nimikin sanoo: "Easy designer knits for family and friends". Kirjassa ei siis ole mitään vaativia juttuja, kirjan taso on ehkä sellaista Stitch 'n' bitch-tasoa, yksinkertaisia asusteita:-) Tästä kirjasta saa pikkuideoita omiin neuleisiin ja neulekuvia on tietty aina mukava katsella!
Huiveilta odotin vähän enemmän, monimutkaisiinkin pitsihuiveihin tottuneena, mutta kivoja nämäkin olivat:-)


Ja hienointa koko jutussa oli ehdottomasti se, että mies osaa ostaa ihan ex tempore- tuliaisena minulle neulekirjan, jonka valitsemiseen kulutti lähes tunnin Akateemisessa:-) Piponnosto sille!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta vaikuttava kirja. Helpot ohjeet ovat meille eräille oikein hyödyllisiä.

Ja tuo kirjoneuleesi näyttää kerrassaan ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedetään, tiedetään...! Siis pipon malli, mutta en paljasta, jotta jännitys säilyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin väittäisin tunnistaneeni pipon mallin... vähänks oon hyvä! :D Eipä, on omallakin someday-listallani.

Carita kirjoitti...

Minäkin tiedän tuon pipon mallin! Olen ihastellut sitä jo jonkin aikaa, mutta en vielä ole uskaltautunut kokeilemaan, kun kirjoneuletaitoni ovat aikas olemattomat, enkä halua pilata ihanaa mallia...

Anonyymi kirjoitti...

ihana ja lämmin pipo ei palele korvia