torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Outoja juttuja ja huivikin on valmis


Lähes viikko vierähti loman merkeissä niin etten ehtinyt bloggailla ollenkaan, mutta täällä ollaan taas:-)

Kovin paljon ei tullut neulottua ja meinasi matkaneulekin jäädä kotiin - viime hetkellä nappasin hiukan jo aloitetun huivitekeleen ja sehän valmistuikin ihan huomaamatta matkan aikana! Ohessa kuvia huivista vähän joka suunnalta.

Ja tässä huivin tekniset tiedot:

Ruskahuivi (koko 140 x 65 cm)

Malli: oma, ohje löytyy Ullan jäsenmalleista eli ei ole kaikkien saatavilla oleva ohje
Lanka: Drops Alpaca, sininen, n. 100 g
Puikot: 4 mm
Muuta: Lanka on ihanan pehmeää ja varmasti neulon Dropsin Alpacasta vielä paljon muutakin! Kyseisen langanhan sain JYV-pariltani Nejalta jouluna!


Mitä muuta viikon aikana on tapahtunut? No, ainakin pudottauduin ihan tyynesti pois hamsterien pudotuspelistä, viikon aikana on tullut ostettua muutama kerä ihan oikeasti tarpeeseen eli ei mitään heräteostoja, mutta kuitenkin;-) Pari kerää Novitan uutta Bambua testattavaksi ja kerä Samosta pikkuprojektiin.

Sukkalankoja en vielä ostanut Salaista sukkavaihtoa varten, en nimittäin ole vielä päättänyt millaiset sukat teen. Ideoita pyörii päässä kuitenkin vinhasti! Ja kyllä tässä vielä ehtii:-)


Nyt puikoilla on pari pipojuttua, joten niistä kuvia varmaan lähiaikoina...


Ihanasonja haastoi minut myös omituisuus-meemiin ja koska niitä oli ihan hauska muiltakin lukea, otan haasteen vastaan, vaikken yleensä meemeistä pidäkään. Tässä siis minun kummallisuuksiani:

1. Juomaveden on oltava huoneenlämpöistä – jääkylmää vettä en suostu juomaan muuta kuin äärimmäisessä hädässä! Vesikannussa on aina oltava vettä "lämpenemässä" huoneenlämpöiseksi ja reissussa taas on vesipullo mukana.

2. Huulirasva on oltava aina käden ulottuvilla, eli mukana laukussa ja yöpöydällä jne. Sen pakkaan aina ekaksi kun olen jonnekin lähdössä ja matkalla kosmetiikkalaukussa on yksi huulivoide ja käsilaukussa vielä toinen;-)

3. En pysty juomaan keltaista tavallista Lipton-teetä, vaikka teestä tykkäänkin. Sen haju saa voimaan pahoin! En ole koskaan juonut kahvia, maistanut olen kerran noin 5-vuotiaana ja sen koommin ei ole kiinnostanut, mutta silti mieluummin juon vaikka kahvia kuin keltaista Liptonia. Lisäksi juon muiden mielestä tosi laihaa teetä, en halua että teepussia uitetaan liian kauan, muuten teestä tulee kitkerää;-)

4. En siedä sitä, että keittiön kaappien ovet jätetään auki silloin kun siellä työskennellään. Jos joku muu jättää niitä auki, minun on pakko käydä sulkemassa ne. Päähänpinttymä johtuu kai siitä, että olen muistaakseni joskus kauan kauan sitten lyönyt pääni yläkaapin oven kulmaan kun olen noussut ylös lattialta jotain ottaessani, ja jos näen kaapin oven auki, tunnen jo kuinka joku satuttaa siihen itsensä…

5. Toinen keittiöön liittyvä juttu on se, etten kestä nähdä jos joku tekee ruokaa niin että hihat roikkuu alhaalla – ruokaa laittaessa pitää olla mieluiten lyhythihainen paita tai sitten ainakin hihat kääritty ylös;-)

6. Käsienpesutarpeeni on joidenkin mielestä lähes neuroottista;-) Aina kotiin tullessa pesen kädet, koska ihan kuin tunnen ne kaikki bakteerit joita käsissäni on kun olen liikkunut kaupungilla. Ja sen takia minua inhottaa jos joudun syömään sellaista ruokaa jonka laittaja ei ole pessyt käsiä niin että olisin sen nähnyt… Ruoka pitää laittaa sekä syödä puhtain käsin:-)

Kummallisia juttuja, eikö vaan? :-)

En ole ihan varma kenellä tämä meemi on kiertänyt, mutta haastan varmuudeksi Marjutin ja JYV-vaihtoparini Nejan.

Edit: Lisäsin huivin kokotiedot

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kaunis huivi

ja omituisuudet on osittain ihan tuttuja :D

neja kirjoitti...

Voi alpakasta tuli kyllä tosi nätti huivi:) Tuo ohje olisi kiva saada. Apua keksinköhän itsestäni noin monta omituisuutta:O

AnnaK kirjoitti...

Omituisuuksia? Kohdat 2-5 kuullostavat varsin tutuilta ja mitä tulee Yellow Labelin inhoamiseen, niin sehän on melkein kansanliike ;)

Tanja kirjoitti...

Kaunis huivi! Minkä kokoinen se suunnilleen on? Aamulla lankavarastoa järjestäessä pohdin, riittäisikö runsas 100 grammaa alpakkaa huiviin ja hyvin näyttää riittävän.

Omituisuuksissa oli paljon tuttua :-)

Pia Tuononen kirjoitti...

Huivin pitkä sivu on 140 cm ja niskasta alaspäin oleva osuus n. 65 cm, eli ihan kivan kokoinen huivi! Pingotin kyllä aika kovasti;-)