perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Väärä värierä osa 2

Täältä tulee väliaikatietoja Samoksen kanssa! Nyt se näyttää tältä:


Puikot on siis molemmissa päissä kappaletta;-)

Kokeilin omaa tekniikkaani tähän, koska en todellakaan halunnut purkaa kaikkea! Katkaisin siis siitä erien kohdalta ja poimin silmukat puikolle. Kaikki näyttää sujuvan oikein hyvin, paitsi kun lankaa säästääkseni ajattelin, että voihan sen tummemman värierän käyttää resoreihin... Ei ollut hyvä idea, eli taidan vielä purkaa senkin ja heittää koko tumman kerän kaapin nurkkaan häpeämään! Mitä mokomalla kerällä käyttöä olisi - varmaan näkyisi saumoistakin jos sillä saumat ompelisi;-)

Keskeneräisten joukossa on edelleenkin ruskea the suuri projekti, joksi olen sen jo kotosalla nimennyt. Kuvia en kuitenkaan vielä näytä, mutta kerrottakoon että taistelen nyt etukappaleen palmikoiden ja kavennusten kanssa. Mutta ehkä tästä vielä takki tulee! Se on itse asiassa aktiivisemmassa neulonnassa nyt, koska haluan sen kesä-Ullaan (siis jos siitä nyt jotain tulee) ja pääsiäiseksi lähdemme paikkaan jossa olisi hyvä kuvata sitä ulkona. Hyvän dead-linen olen siis itselleni määritellyt, mikä on ihan hyvä, tulee kerrankin neulottua Ulla-juttuja ajoissa. Niidenhän dead-line on vasta toukokuussa. Tässähän ehtii vielä vaikka mitä:-)

Mutta hyvää viikonloppua kaikille! Syökäähän kovasti pääsiäismunia Palmusunnuntaina! (minua ei kyllä tarvitse ainakaan siihen kehottaa, monta on jo mennyt vaikkei ole vielä pääsiäinenkään...)

Ei kommentteja: