maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Lisää lankaa

Nämä langat tupsahtivat postiluukusta ja tulivat siis Outilta:-) Ostin tuon Lana Grossan sukkalangan ja Outi ystävällisesti laittoi samaan pakettiin kaipaamaani violettia Coloria. Tämä on hyvä esimerkki siitä auttamisenhalusta, josta Kristel juuri kirjoitti blogissaan! Ja monia vastaavia tapauksia on minullekin sattunut, siitä tulee myös halu auttaa toisiakin, eli hyvä todellakin kiertää:-) On mukava lähettää toisen tarvitsemaan lankaa tai joku vanhan neuleohje mitä ei mistään enää löydy. Miksei sitä auttaisi toista kun tietää miten hyvä mieli itselle tulee vastaavassa tilanteessa:-)

Olen taas vähän neulonut ruskeaa salaperäistä neulettani, mutta eilen illalla muistin yhtäkkiä keskeneräiset Salaiset Sukat, jotka olisi hyvä saada valmiiksi. Eli niiden kimpussa aion ahkeroida tänään:-) Jos vaikka saisin ne postiin tällä viikolla!

Ja vielä : Novita-lehti ei tullut vieläkään!!! :-(

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niinpä, ei tullut...
Jokatapauksessa kivaa alkanutta viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään on "kommentoin jokaiselle jotain"-päiväni. ;-)
Eipä ole täälläkään Novitaa näkynyt...

Susanna kirjoitti...

Nuo edellisen postin huovutuskuvat on ihania!

Mullekaan ei tullut novita :(. Elämään pitäs nyt saada sisältöä! Lankaa on jo!

Miimu kirjoitti...

Eipä sitä tännekkään tullut. Mä olen miettinyt että pitäisikö irtisanoa koko tilaus, kun mä saisin lehden aikaisemmin kaupasta. No se on täällä maalla asumisen iloa.

Miimu kirjoitti...

Eipä tullut Novitaa tännekkään, mutta toisaalta en kai vielä ihan odottanutkaan. Maalla asumisen riemuja nuo, lehti kaupassa ennen tilaajaa. No onneks en ole ainoa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle se Novita nyt tuli, mutta olin vähän pettynyt siihen, kun Klubin sivuilta kattelin jo että olis paljon kivoja malleja, mutta ei tosta tainnut lopulta ykskään kolahtaa ainakaan heti yhtään ... Mut ehkä sitten joskus tosta vois kuitenkin jotain tehdä, jos vaihtaa vähän edullisempaan lankaan ja jotain semmosta, mutta ehkä kaikki kivoimmat mallit oli virkkaamalla tehtyjä ja mun kädet ei tykkää virkkaamisesta yhtään joten ehkä siitä suurin pettymys :D

Unknown kirjoitti...

Auttamisesta se vasta hyvä mieli tuleekin :-) Mukavaa kun omat tarpeettomat langat ovat jollekin tarpeellisia.