tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Kummallisia ajatuksia lankahyllyllä

Näillä keleillä ei kyllä enää mitenkään osaa ajatella lapasten tai muiden talvisten juttujen neulomista - tänään meinasin lisäksi tukehtua villapuserooni kun en älynnyt että päivällä lämpö nousee lähes 10 asteeseen! Huh! Tuleekohan tästä jo oikein oikea kevätkin vai onkohan takatalvi odottamassa, joka tapauksessa tuntuu että kutimiinkin on vaihdettava keväisemmät langat.

Kävin Prismassa katsomassa ale-lankoja, mutta ne hyppivät moneenkin kertaan kärryihin, ja sitten taas takaisin. Ensin Oliviat, sitten hintavertailun tuloksena Jasminit... Kolibrejakin katselin sillä silmällä, mutta parhaat värit oli jo viety:-( Mikään lankasatsi ei sittenkään tuntunut oikein oikein houkuttelevalta, ja lopulta vein sinisenkin Jasmin-kasan takaisin hyllyyn ollessani melkein jo kassajonossa. Ja olo oli miellyttävän kevyt, tein siis oikean ratkaisun:-) Mutta jälkeenpäin miettiessä tuntui ihan oudolta: mitähän lankahankinnoilleni on tapahtumassa? Olenko siirtymässä määrästä laatuun?? Ei toisaalta hullumpi ajatus ollenkaan:-)

Olen neulomisen sijasta nyt harrastanut neulesuunnittelua, lähinnä mielessäni siintää Ullan kesänumero, johon ajattelin pitkästä aikaa jotain isompaa neuletta. Mutta en uskalla vielä mitään siitä näyttää, kun pelkään ettei se sitten onnistukaan. Asia on vasta mallipiirrosten ja mallitilkkujen tasolla:-)

Nyt tuli vähän tylsä kuvaton postaus, mutta välillä niinkin;-(

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei minuakaan ne Prisman langat sytyttäneet, otin vain 2 mustaa ja 2 valkoista Jasminia. Poikien kevät pipoihin.