maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Kuvagalleria

Päivitin vähän tuota sivupalkkia, eli uuden kuvagallerian myötä en enää päivitä vanhaa galleriaa. Pidän sen kuitenkin tallessa, ihan siksikin että olen niin tarkkaan laittanut lankojen määrät ym. tiedot ja uuteen en jaksa samoista kuvista tietoja laittaa uudelleen. Vanha kuvagalleria olisi ollut ihan hyvä, mutta kuvatila tulee pian täyteen ja piti miettiä uutta paikkaa kuville ja nyt neuleeni ovat paikassa, jossa kuvien määrää ei ole rajoitettu.

Vanha kuvagalleriani on siis täällä.

Ja uusi löytyy täältä. Uusi galleria on vielä työn alla, mutta kyllä siellä jo on paljon kuvia, uusimmat kuvat myös. Uudessa galleriassa neuleet on aiheittain eli samassa kansiossa kaikki sukat, toisessa lapaset jne. Toisaalta siten ei tiedä miten vanha neule on, mutta toisaalta on kiva katsoa kaikki sukat kerralla ja toisaalta vertailla miten monenlaisia niitä on, vai onko? Pitäisikö neuleet olla vuosittain vai aiheittain, mitä mieltä olette?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ehkä selvintä on, että ovat aihepiireittäin lajiteltu? Jos oikein luin kansion ohjeista, ne voi nimetä ja laittaa siihen päivämäärän? Ja toisaalta jos blogissa pitää kirjanpitoa, saahan tiedon kaivettua sieltä (uusissa töissä ainakin)