maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Keskusteluneulojan mies: mitäs noista langoista on tulossa?
neuloja: ööö... miten niin? (ihmettelee miksi mies tuollaisia kyselee, yleensä ei ole kiinnostunut...)
neulojan mies: no, aattelin vaan, kun eiks noi ole niitä huopuvia lankoja?
neuloja: *on hämmästyksestä täysin sanaton ja saa sanottua ainoastaan* : täh?!

Siis miten ihmeessä mies voi tunnistaa langat huopuviksi?? En olisi itsekään ehkä osannut varmaksi noita sanoa huopuviksi?! Miehet totisesti osaavat yllättää! :-)

Kuvassa siis pari kerää Fritidsgarnia ja vielä takanakin huopuvaa lankaa (tosin ei ole tarkoitettu käytettäväksi huovuttaen)

Viikonloppuna sain hyväntekeväisyyssukkia valmiiksi, mutta vein ne niin vauhdilla postiin etten muistanut edes valokuvata niitä! Muistin vasta matkalla postiin ja silloin oli jo myöhäistä. Mutta ei niissä nyt niin mitään katsottavaa oikeastaan ollutkaan, yksiväriset sukat jämälangoista. Toisesta parista tuli siniset, enkä edes ole varma mitä lankaa se oli, jotain akryylintuntuista sinistä;-) Laitoin pakettiin myös nämä valmistuneet lapaset, joista ei tullut mulle sopivat. Mutta kai ne jollekin kelpaa:-) Parempi niin että joku saa ne käyttöönsä kuin että ne täyttää vaan mun hattuhyllyä käyttämättöminä!

Muutamat ovat jo paljastaneet SNY:nsä, ja minä tietysti myös innolla odotan milloin minun SNY:ni paljastaa itsensä;-) Itse en ole vielä paljastunut, sillä oman SNY:ni paketti ei ole vielä valmis, eräs neule pitää saada vielä valmiiksi ennen sitä;-)

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Miehet ne osaa yllättää! Jari selaili uutta Filatia tossa yks päivä ja totes, että kyllä suomalaisilla neulesuunnittelijoilla olis paljon opittavaa näistä muista lehdistä :D:D

Nimetön kirjoitti...

Ooohooo! Kyllä ne miehet osaa joskus hämmentää ihan sanattomaksi ;)

KirsiJ kirjoitti...

Hei. Katselin gallerioidesi kuvia. heräsi pari kysymystä: a) Ovatko nuo hedelmä-marja-kukka-hatut lapsen kokoa? b) Oletko tehnyt nuo pikkuisten neuleet omalle lapsellesi?
Todella kauniita neuleita muutenkin ja kirjavuutta löytyy. Osaat hyvin käyttää värejä.

Nimetön kirjoitti...

Vautsi vau, mihinhän kaikkeen miehet pystyvätkään, jos haluavat?!?!! :-)

Pia Tuononen kirjoitti...

kirsij: hedelmä-ym hatut ovat lapsen kokoa, mutta olen neulonut ne silloin kun minulla ei ollut vielä aavistustakaan omasta lapsesta;-) Ne on tehty myyjäisiin sillä periaatteella, että se ostaa jolle ne sopii... Mutta lapsen kokoa ne on, vähän vain erikokoisia. Kiitos kommentistasi:-)

Nimetön kirjoitti...

Miehet osaavat tosiaan yllättää - hyvä niin!